Alleen handbagage voor een week

Ik zou gewoon kleding kopen daar 🙂 Maar Bokkers, wat zijn jullie goed? Ik laat mijn vriend dit topic mooi niet lezen. Alleen handbagage, zo efficiënt mogelijk pakken. Eigenlijk hoef je maar voor ongeveer een week aan spullen mee te nemen. Als je erover nadenkt… Wie heeft zin om wekenlang stinkende kleding bij zich te hebben?

Veel hotels, hostels en campings bieden.

Alleen handbagage voor een week

Als je een paar dagen (of een week ) weggaat en je besluit alleen handbagage in het vliegtuig mee te nemen, kan dat flink lastig lijken. Maar als je je koffer slim inpakt en je aan alle regels houdt, is het nog niet zo heel moeilijk. Ik ga je helpen: hoe pak je je handbagage in als dat je enige bagage is? Reizen met alleen met handbagage is tegenwoordig haast een must. En met deze tips en tricks lukt het ook nog eens om alles in je koffer te krijgen!

Kun je alleen reizen met handbagage maar wil je toch wel de nodige dingen meenemen? Van plan met een handbagage koffer te reizen? Lol, ik had voor 5,5 maand een paar gympen mee voor stage, en een paar wandelsandalen en terplekke goedkope slippers gekocht, en de laatste paar weken ook daar alleen.

Alleen handbagage voor een week

Op vakantie zonder koffer met alleen een stuk handbagage : REIZEN Magazine van de ANWB geeft je handige tips.

Dat moest anders, en tegenwoordig reis ik bij reizen die korter dan drie weken zijn alleen nog maar met handbagage – en dat is een waar godsgeschenk. Er vanuit gaande dat je thuis incheckt, kun je op Schiphol dus gewoon meteen naar de douane lopen. Dat geeft een grandioos gevoel van de wereld. Ik ga met in de kerstvakantie 9 dagen naar Italië. Nu was mijn vraag of ik voor die 9 dagen dagen alleen een koffer van 10 kg dat dient als handbagage zou meenemen of toch ook maar één ingecheckte koffer van 15 kg? Ik weet niet of je snel aan die 10 kg zit en hoe streng er wordt. Als we er vanuit gaan dat je alleen een handbagagekoffer mee mag nemen, dan is er genoeg mogelijk.

Als je namelijk een week weggaat, hoef je helemaal niet zoveel spullen mee. Dan zal je waarschijnlijk daar de ski-attributen gaat huren. Eén week op vakantie met enkel handbagage : zo doe je dat. Tegenwoordig moet bij heel wat low cost luchtvaartmaatschappijen extra worden betaald om bagage in te checken, waardoor steeds meer mensen met een minimum aan kleding op vakantie vertrekken. Je haalt het meeste uit je kleine koffertje.

Barcelona (YAAAY!), waar ik een weekje zal zijn met zeven vriendinnen. Het leek me handig om voor mezelf een inpaklijst in elkaar te zetten, maar toen bedacht ik me dat ik hem daarnaast ook met jullie kan delen! Dus vandaag: een handige inpaklijst voor als je 1 week op vakantie gaat met alleen handbagage ! Wie met budgetmaatschappijen vliegt, weet er alles van. Het is stukken goedkoper om alleen met handbagage te reizen dus prop je zoveel mogelijk in dat kleine koffertje om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat je de helft thuis moet laten.

Alleen handbagage voor een week

Dat hoeft niet meer als je onderstaand filmpje bekijkt. Wie goedkoop op stedentrip wil, reist met alleen handbagage.

Maar wat neem je eigenlijk mee op je stedentrip? We delen een handige paklijst voor stedentrips. In dit artikel leg ik je uit hoe je met alleen handbagage de wereld over kunt reizen. Tijd voor een heerlijke week ontdekken en genieten! Jammer genoeg zit er bij die goedkope tickets waarschijnlijk geen ruimbagage inbegrepen. Maar een week vakantie met alleen maar handbagage, kan dat wel?

Dat lukt me nooit: alles in één klein koffertje proppen. En trouwens, alleen al je leesboeken wegen 12 kilo. En je strandlaken vult de andere helft van je koffer. Tips om te reizen met alleen handbagage. Tot voor kort reisde ik altijd met een zware koffer. Of ik nou een weekendje wegging of een rondreis van drie weken maakte, mijn overvolle Samsonite was mijn beste reismaatje. Laatst maakte ik een citytrip en ging ik de uitdaging aan om met alleen handbagage. Toen we twee weken naar New York gingen had ik ongeveer 200 kilo aan kleding bij me.

Ja maar het is Fashion Week, ik moet elke dag een leuk pakje aan, dus die twee koffers zijn heel normaal” hoorde ik mezelf steeds roepen.