Backpack kleding vrouw

Ik vraag me nog altijd af waarom er zo weinig leuke, frisse, beetje hippe kleding is voor backpackers ? Ohh, wat is het toch fijn om een vrouw te zijn, ahum! Bij het inpakken ontstaat de grootste stress bij het uitzoeken van de juiste backpack kleding. Wat dragen ze in het land waar ik naartoe ga? Wil ik zo min mogelijk opvallen of mag het wel een beetje méér zijn?

Backpack kleding vrouw

Vijf korte verhaaltjes over kleding op backpackreis.

Vandaag deel ik mijn 9 tips speciaal voor vrouwen op reis. Eenvoudige adviezen die het reizen als vrouw net wat makkelijker maken. Hoewel ik een spiraaltje heb en nooit ongesteld ben, kan ik me nog goed herinneren dat ik, toen ik nog de pil gebruikte, ongesteld was in Thailand. Het is een stuk fijner reizen met een backpack die niet propvol zit of te zwaar is. Je backpack inpakken op een praktische manier zorgt er ook voor dat er in een halfgevulde backpack nieuwe kleding en souvenirs passen.

Reis met een stevige backpack speciaal voor vrouwen. We schreven eerder al een blog over vakantie kleding voor verschillende soorten vakanties.

Backpack kleding vrouw

Een sportieve vakantie en stedentrip vragen om verschillende kleding om mee te nemen in je koffer. Welke vakantie we echter nog niet hebben gehad is de backpack vakantie.

Je zou er zelfs voor kunnen kiezen die sport BH met dat leuke printje (voor de vrouwen onder ons) te dragen bij het surfen als je niet wilt dat er e. Toch blijft de basis vaak hetzelfde en voeg je daar spullen aan toe die je verwacht nodig te hebben. Zo heb je voor een reis naar Indonesië misschien wel handschoenen en thermokleding nodig omdat de temperaturen bovenop een vulkaan tegen het vriespunt liggen. Spring naar Extra tip voor vrouwen – Want veel vrouwen hebben last van schurende bovenbenen – zeker in Thailand waar het ontzettend warm is. Aangezien je op reis de hele dag op de been bent, is het dragen van jurkjes en rokjes (hoe leuk ook) vaak erg ongemakkelijk en pijnlijk.

Susan is net teruggekomen van een geweldige backpackervaring en kwam tot de conclusie dat ook dáár goed over nagedacht moest worden. Heb jij backpack plannen in de toekomst? Ik wist niet wat ik kon verwachten, behalve. Wist jij bijvoorbeeld dat ze in Thailand naargelang of je man of vrouw bent een verschillende manier van bedanken hebben? Deze tips kun je gebruiken als je een backpack met een inwendig frame meeneemt. De zwaardere spullen plaats je in het midden, zo dicht mogelijk tegen je rug aan. Denk bijvoorbeeld aan zware wandelschoenen. Onderin het grootste vak zit kleding en daar bovenop verzorgingsproducten en een.

Wij pakken onze backpack in voor 5 tot 7 dagen, afhankelijk van de bestemming. Kleding meenemen voor 5 dagen is op zich prima, maar dan moet je wel vrij vaak de was doen.

Backpack kleding vrouw

Meer dan een week is sowieso niet nodig, tenzij je echt lange trekkings gaat maken. Je kunt dus overal de was laten doen. We lachen in ons vuistje als we mensen zien stoeien met een enorme 70 liter backpack, met daarbij een 24 liter backpack op hun buik.

De extra kleding die ik meeneem in mijn rugzak. Als ik echt naar een warm gebied ga is één lange broek voldoende. Een backpack inpakken is niet moeilijk. Jarenlang was mijn backpack een puinhoop, totdat ik dit simpele trucje ontdekte.

Ik ga in augustus twee weken backpacken in Thailand en vraag me af wat voor kleding ik het best mee kan nemen. Ik wil er niet slonzig bijlopen maar ga. Moet ik een grotere rugzak kopen of gewoon wat minder meenemen? Wij geven je wat tips om je hoeveelheid bagage te beperken en hoe je je backpack slim kunt inpakken. Wanneer je gaat backpacken in een warm land is het fijn om goed ademende en snel drogende kleding te dragen. Bijvoorbeeld van de merken Jack Wolfskin, The North Face of Vaude.

Naast kleding en rugzakken vind je allerlei handige accessoires voor je backpack trip. Klamboes bijvoorbeeld, of een handige reisstekker. Op onze eerste reis hadden we onze hele kledingkast meegenomen zo leek het. Pak minimaal in want je draagt echt maar de helft van wat je mee neemt.

Ik had een kleinere backpack en nam gelijk een stuk minder overbodige spullen mee.