Bank door raam naar binnen

Nog dezelfde dag verscheen Patrick en slaagde erin hartje Amsterdam een lift op te stellen en niet alleen de loodzware bank moeiteloos op driehoog door het raam. Een hele smalle trap, dus het plan was om de bank via t raam naar binnen te krijgen. Volgens ons zou dit moeten lukken, immers hebben buren ook bankstellen en die moeten ook op de een of andere manier binnen gekomen zijn. De bezorger heeft het raam opgemeten en constateerd dat de bank er niet. We hebben hier heel handig een bank gekocht die niet door het trapgat past.

Je denkt dat je bank niet door je trapgat past, of dat heb je echt op alle manieren geprobeerd?

Bank door raam naar binnen

Heb denk een paar honderd banken bij mensen naar binnen gesleept, het past vaak toch wel. Ik krijg mijn bankstel niet binnen in de woonkamer! Weet iemand hoe ik hem wel erin krijg, ik heb echt alles geprobeerd. Je hebt een mooie nieuwe bank gekocht en deze wordt geleverd en dan kom je er achter dat deze niet door de deur naar binnen kan! Bank door raam naar binnen hijsen 3e verdieping.

Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel. Maar helaas, doordat de bank in andere gedeelten van andere afmetingen is geleverd dan was gezegd paste het met geen mogelijkheid door het trapgat. Als jullie allemaal ramen aan de achterzijde hebben, zet die bank dan bij de buren binnen, door hun raam (aan de achterkant dus) naar buiten en.

Bank door raam naar binnen

Toen onze gekochte bank geleverd werd,kon deze niet door de deur naar binnen, de rugleuning zou te hoog zijn. Ik heb op dat moment verteld, dat ik dat niet neem en ben schilders gaan bellen om een raam eruit tehalen de 3e schilder kon meteen komen en heeft het raam eruit gehaald en terug. We overwegen het door het voorraam te gaan doen en we vroegen ons af wat het kost om het voorraam eruit te laten halen de bank naar binnen te dragen en het raam er weer in te laten plaatsen. Wat kost dit in het weekend of een dag. Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde glaszetters uit uw regio voor bank verhuizen door raam ! Ik heb sterk mijn twijfels of de bank door het trapgat past, dus misschien moet de bank door het raam naar boven.

Of een tip hoe ik precies uit kan kienen of een bank of een kast door het trapgat past. Het gaat dan om het onderraam, het bovenraam gaat het niet zo makkelijk uit geloof ik. Op die manier heb ik ook weleens een bank binnen gekregen. In Adam had ik dat ook, kon alles via de takel door het raam. Maar nu moet gewoon de latten eraf en raam er uit en daarna.

Mogelijk past deze niet door de voordeur en krappe hal. In dat geval willen we de bank met touw en katrol via de balkondeur aan de voorkant naar binnen takelen. Bank bestaat uit drie onderdelen en hoekonderdeel kan niet naar binnen, wel in de gang maar niet in de huiskamer, breedte ingang 75cm. U zult desnoods de kozijnen van de deur moeten verwijderen, een raam eruit moeten halen of iets dergelijks. Wacht toch nog even met kopen, want je hebt niets aan een prachtig meubelstuk dat straks niet naar binnen kan omdat de deur of het trapgat te smal is. Het onwaarschijnlijk is dat de bank ├╝berhaubt door het raam zal gaan. Jammer dat het einde er niet op staat wanneer ze erachter komen dat de bank niet door het raam past.

Hallo,Ik wil voor mijn zoon een bed kopen van 1. Een verkoper zei dat een lattenbodem van deze maat niet door het trapgat naar boven kan. Er ontstaat een wee gevoel in mijn maag en ik richt de aandacht van mijn zoon afweer terug naar de mooie baby met zijn heldere oogjes naast mij op de bank. Jan zit op de bank gewoon televisie te kijken en ziet niks van alles wat ik meemaak. Hij springt plotsklaps door het raam naar binnen.