Bankrekening openen zonder adres

Wellicht een gekke vraag, maar stel dat je geen vast woon adres hebt. Dus ergens woont zonder officeel post adres, is het dan mogelijk een bank. Dus, is het mogelijk om een bankrekening te openen zonder een Belgisch adres te hebben? Heb je geen verblijfadres in Nederland of sta je niet ingeschreven bij de gemeente?

In sommige EU-landen mag het ook als u al een soortgelijke rekening bij een andere bank in hetzelfde land heeft. Als u een basisbetaalrekening wilt openen in een ander EU-land dan waar u woont, moet u in sommige gevallen ook een gedegen motivering daarvoor geven, bijv.

Bankrekening openen zonder adres

Mijn vraag is nu : bij welke nederlandse bank kan ik een rekening openen zonder nederlands adres en zonder dat er een salaris op gestort gaat worden? Het gaat me vooral om geld gemakkelijk. Duitse banken met gratis online bankrekeningen met Visa of MasterCard creditcard. Een bankrekening openen in Duitsland kan ook zonder vast Duits adres. Nu wou ik opnieuw een rekening openen maar ALLE Nederlandse banken weigeren mij. Als buitenlander kan je in Belgiƫ zonder probleem een bankrekening openen.

Ik ga over 3 jaar met pensioen en wil dan met mijn Thaise vrouw in Thailand leven (voorgoed). Ik wil nu al een eigen rekening openen in Thailand op mij naam als ik begin volgend jaar op vakantie ga. Ik hoef er niet perse een pinpas bij, gezien ik dan gewoon gebruiksgeld cash krijg uitbetaald hier, en de rest op de rekening.

Bankrekening openen zonder adres

Puur een rekening om geld op te parkeren dus. Internet bankieren zou wel fijn zijn :j. Thuis wordt mijn post opengemaakt dus kan ik nu geen nieuwe bankrekening openen op mijn huidige woonadres. Kan je gewoon een nieuwe bankrekening openen op een ander woonadres ? Tevens studeer ik naast mijn werk nog, een HBO thuisstudie, ik heb geen recht op studiefinanciering maar kan ik.

Voorwaarde om de rekening te kunnen openen, is dat de thuisloze geregistreerd staat bij een instelling zoals het Leger des Heils. De bankrekening is vooral van belang voor het ontvangen van de uitkering. Het Leger des Heils biedt niet alleen aan daklozen of zwervers zonder vaste woon- en verblijfplaats de mogelijkheid. Je kan geen bankrekening open zonder persoonlijke gegevens te openen, je kan er wel een openen op de kaaiman eilanden en je gegevens daar opgeven, en je kan daar aangeven dat je niet wil dat je gegevens worden gedeeld met nederland. Nederland heeft namelijk geen connecties met die eilanden, dit is wel. In het kader van Europese integratie zou het mogelijk moeten zijn om een bankrekening in een ander land te openen dan waar je woont als ik het goed heb begrepen. Echter zijn er ook nogal wat beren op de weg aangezien je voor de meeste banken een adres in het land nodig schijn te hebben. Voor zover wij weten zijn er geen spaarbanken in Nederland gevestigd die Nederlanders zonder verblijfsadres in Nederland accepteren.

Wel zijn er banken die geƫmigreerde Nederlanders accepteren op voorwaarde dat zij een betaalrekening hebben bij een Nederlandse bank. Voor het openen van een betaalrekening. Ik heb mijn rekening geopend toen ik nog woonzaam was in Nederland en toen ik ging verhuizen en me bijlage 19 had heb ik me adres gewijzigd met een kopie van bijlage 19. SNS Betalen: volgens de Consumentenbond het voordeligst: een hoge rente op uw betaalrekening en een tweede rekeninghouder is gratis.

Zonder bijkomende kosten voor creditcard of extra rekeninghouder. Meerdere rekeningen openen kan kosteloos.

Bankrekening openen zonder adres

Mijn vriend en ik willen graag een gezamenlijke bankrekening openen. We wonen echter niet samen op 1 adres.

Bij de Rabobank opent u eenvoudig een bankrekening, online of via de Rabo Bankieren App. Betaalrekening openen bij de Rabobank.