Bloed bij afvegen na plassen niet zwanger

Nu heb ik vandaag de hele dag bloed bij het afvegen en iets in mijn urine. Maar ik ervaar het na mijn eisprong, niet veel maar een klein beetje. Net moest ik plassen en bij het afvegen zat wat afscheiding met volgens mij wat bloed. Dus het is ook niet een paar dagen voordat ik ongesteld moet worden. Normale vaginale afscheiding heeft geen geur (het ruikt dus nergens naar en het stinkt al helemaal niet ) en is meestal (melkachtig) wit van kleur. Het kan erop duiden dat een vrouw zwanger is, maar het is ook mogelijk dat de ovulatie of eisprong (het moment waarop een rijpe eicel de eierstok verlaat) roze afscheiding. Is het onschuldig of kun je toch beter even met je huisarts overleggen? Tussentijds vaginaal bloedverlies is bloedvlies op onverwachte momenten, tussen de menstruaties door.

Als het bloed bij het plassen is zou ik de huisartsenpost bellen. Als het vaginaal bloedverlies is moet je dit kunnen zien bij het afvegen zou ik zeggen, als dit het is kun je misschien altijd met de. Donkere menstruatie: Wat betekent bruine afscheiding bij. Als de menstruatie niet volledig wordt.

Bloed bij afvegen na plassen niet zwanger

Ben je ervan bewust dat je bij lange na niet de enige bent die met het probleem van donkere menstruatie te kampen heeft. Een innestellingsbloeding kan voorkomen tijdens zes tot tien dagen na de bevruchting.

Je kunt één of twee dagen last hebben van wat licht bloedverlies. Innestellingsbloedingen gebeuren wanneer het bevruchte eitje zich hecht aan de baarmoederwand. Omdat de zwangerschap dan nog niet is vastgesteld zullen. Ik zal als ik jou was ook je bloed laten controleren.

Ik had namelijk ook vage klachten: Moe, veel slapen, verdwijnende eetlust, verhoging die af en toe erbij kwam, hangerig, benauwd, hoesten. Het eerste waarvoor ze me prikten was onderandere Pfeifer. Ik moest maar afwachten, het kon ook zijn dat ik zwanger was van ee 2ling en dat 1 vruchtje afgestoten is. Zondag weer een plasje donkerrood bloed in de w. Ik heb tussendoor niet gevloeid, eigenlijk alleen met afvegen na het plassen. Ik ben nu ook helemaal schoon en heb sinds gisteren zichtbare.

Indien u de eerste keer vrijt, is bloedverlies normaal omdat het maagdenvlies inscheurt of omdat de vagina niet vochtig en ontspannen genoeg was. Verliest u bloed na het vrijen, raadpleeg dan uw huisarts, zeker wanneer dat herhaaldelijk voorkomt. Maar mijn menstruatie bleef uit en kwam maar niet door.

Bloed bij afvegen na plassen niet zwanger

Ik dacht dat het misschien oud bloed was. Ik heb het al de hele week en sinds eergisteren dus wel een.

Ik had zondag in ene toen ik opstond en moest plassen dat er rood bloed meekwam bij het plassen ( niet veel hoor ) en later heb ik nog een klein beetje bloed erbij. Deze zwangerschap ook meerdere malen bloedverlies gehad, maar nooit heeel veel en nooit meerdere dagen achterelkaar. Probeer er neit te veel mee bezig te zijn, maar toch ben je je bewust van alles wat je voelt in je buik en elke veeg na het plassen. Dat hoeft niet meteen reden te zijn voor paniek.

Er zijn heel veel redenen waarom je een bloeding kunt hebben als je zwanger bent. Ook na het vrijen kun je wat bloed verliezen. Door de betere doorbloeding tijdens je zwangerschap bloedt je baarmoedermond gemakkelijker. Sommige vrouwen krijgen makkelijk een blaasontsteking, bijvoorbeeld na het vrijen. Soms kan er zelfs bloed in de urine zitten.

Met name door niet goed uit te plassen krijgen bacteriën de kans om zicht te vermenigvuldigen. Hje ik heb een vraag ik ben overtijd en heb vandaag 2 uren een klein beetje bloed verloren is dat mijn maandstonden of innesteling heb er na geen bloed niet. Als u een hormoonmedicijn voor borstkanker ( tamoxifen ) krijgt, is een inwendige echo niet betrouwbaar genoeg.