Bloed bij afvegen urine

Tijdens deze 2e keer plassen kreeg ik een branderig gevoel in mijn urinebuis ( voor het gevoel zit dat branderige gevoel daar ergens), tijdens het afvegen ondekte ik bloed op mijn wc-papiertje. Ik wilde weer gaan slapen, maar dat branderige en zeurende gevoel bleef waardoor ik niet meer kon slapen. Hallo, ik ben twee weken geleden ongesteld geweest. Nu heb ik vandaag de hele dag bloed bij het afvegen en iets in mijn urine.

Is een beetje maf, maar ik heb nu sinds laatste week al 2 keer gehad dat er wat bloed zat op het toiletpapier nadat ik gepoept had. Het is niet veel bloed, na 2x vegen is het weg.

Bloed bij afvegen urine

In de ontlasting zelf is niets te zien, ik hoef ook geen hoge druk te zetten bij het ontlasten zoals iemand anders hier op het forum. De oorzaak kan variƫren van eerder onschuldig (bijvoorbeeld een blaasontsteking) tot ernstig (bijvoorbeeld kanker). Bloed in de urine of hematurie bij man en vrouw kent veel mogelijke oorzaken. Niet alle blaasontsteking symptomen en klachten hoeven aanwezig te zijn. Je zou eerst goed kunnen afvegen en wassen en daarna plassen in een potje. Zo ja, dan komt het bloed uit de urinewegen.

Je kunt dan zien of er bloed in de urine zit. Zo niet, dan is het waarschijnlijk vaginaal bloed (is niet per definitie menstruatiebloed uiteraard).

Bloed bij afvegen urine

Ik neem tenminste aan dat het roodgekleurde slijm niet uit je urinebuis komt, maar uit je vagina. Als je heel licht bloedverlies hebt, is het vaker zo dat je dit alleen terugziet op het toiletpapiertje met afvegen na het plassen. Ik had totaal geen krampen en ook vrij weinig bloed verloren. Helaas was mijn baarmoeder op de echo al helemaal leeg. Geen spoor meer van een zwangerschap.

De vk was echter wel vebaasd en gaf aan dat het. Blaasontsteking bij de vrouw – Aandoeningen – Dokterdokter. Als u een blaasontsteking heeft, is het slijmvlies van de blaas ontstoken en soms doet de urinebuis ook mee. Soms kan er zelfs bloed in de urine zitten.

Het op het toilet van de vagina naar de anus afvegen (van voor naar achter) of het nemen van vitaminepillen, heeft volgens onderzoek geen extra. Je urine heeft een onaangename geur. Een brandend of pijnlijk gevoel tijdens het plassen. Lichte temperatuursverhoging (geen koorts). Raadpleeg steeds je dokter wanneer je vermoedt dat je een blaasontsteking hebt. Als je bloed plast zou ik zeker even langs de huisarts gaan. Dit is namelijk niet alleen een teken van blaasontsteking maar ook van een heleboel andere dingen ! Eerst even naar de huisarts, als je urine alvast mee neemt doen ze vaak niks mee en moet je het de dag erop inleveren is mijn ervaring.

Bloed bij afvegen urine

Bloed bij je ontlasting kan van alles van een geknapt bloedvaatje tot een aambei zijn als het helder bloed is.

Als het bloed bij de urine zit dan zou ik zeker even naar de huisarts gaan. Ik zit voor een paar maand in Amerika en heb sinds gisteren na het plassen wat druppels bloed (bij het afvegen ). Deze zijn duidelijk gemengd met urine en het heeft dus een lichtroze kleur. In de ochtend had ik wel hele donker urine, maar omdat ik hier geen kraanwater kan drinken, merk ik dat ik wat. Het is belangrijk te bekijken waar het bloed vandaan is. Baarmoederhalsinfecties kunnen een oorzaak zijn van bloedverlies vroeg in de zwangerschap. Om de infectie te bestrijden zal antibiotica worden gegeven. Kwam het samen met de urine, met de ontlasting of zomaar in de luier? Bij een meisje kan er vlak na de geboorte wat bloed uit de schede komen.

Ook de hoeveelheid bloed is van belang. Als er bloed in de urine zit (hematurie) is de urine bruin, roze of rood gekleurd. De kleur is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid bloed. Ook heb ik geen bloed bij het afvegen. Mijn vriend en ik hebben sinds ongeveer 6 maanden sex zonder pil of ander voorbehoedsmiddel. Ik hoop dat er iemand op dit forum is die misschien weet wat het zou kunnen zijn. Ik vind het niet nodig om de verloskundige te bellen want het lijkt mij niet ernstig.

Maar kan dit het begin zijn van de bevalling. In je zwangerschap heb je meer waterige afscheiding en laat de blaas soms wat urine lopen zonder dat je het tegen kan houden.