Bose 321 aansluiten op smart tv

Heb op marktplaats een bose set 321 gs 111 gekocht, maar krijg m niet op mijn tv geinstalleerd. Heb geprobeert met hdmi, werkt niet. Heb een optische kabel gekocht, krijg nu wel geluid(logisch) via mn tv. Mijn tv is via hdmi aangesloten op de KPN ontvanger en het geluid loopt via een optische kabel van mijn tv naar het Bose systeem.

Regelmatig is er geen geluid te horen als ik het Bose systeem, de KPN ontvanger en. Op de TV zit de digitale audiouitgang naast de 3 HDMI ingangen, een rond busje gemerkt met Digital Audio Out. BIj het afspelen van een DVD via de Bose hoor ik het geluid (uiteraard) wel via de BOSE maar niet via de TV speakers. Omgekeerd kan ik het geluid van de TV niet via het. Deze korte film beschrijft in een aantal overzichtelijke stappen op welke wijze u uw video-apparatuur. Goedenmiddag, Mijn eerste post op dit forum, excuses als dit de verkeerde sectie is maar hij leek mij het meest voor de hand liggend.

Hopelijk heeft iemand een oplossing voor mijn "probleem". Bose Lifestyle aansluiten op TV zonder hdmi. Hallo, Ik zou graag mijn digitale ontvanger willen aansluiten op een bose AV3-2- 1 surround set. De rest zal je analoog ( dus de kabeltjes met de kleurtjes) moeten aansluiten aan je bose. Ik heb alleen geen idee hoe dit te doen? Hallo, Gisteren een apple tv gekocht en aangesloten.

Bose 321 surround systeem (1 hdmi poort). We hebben staan een sony bravia tv, bose 321, kpn receiver, kpn mediabox. Oude situatie voor aansluiting apple tv. Sony tv aangesloten op bose middels component aansluiting. Geluid via bose en boxen tv uitgeschakeld. Kpn aansluitingen heeft weinig waarde denk.

Een smart tv is simpel gezegd een tv die u aansluit op het internet en waarbij u via apps toegang hebt tot allerlei content, het internet of media kunt afspelen die …. Allen, heeft iemand onder u hetzelfde probleem als ik ? De Bose Solo 5 is een soundbar die het geluid van je televisie verbeterd. De soundbar is compact en makkelijk aan te sluiten op je televisie. Ik zou de tv graag willen aansluiten op mijn bose. It works fine for our cable but if we try and use Netflix or HBO go we still get the sound from the cable box a. Ik heb diverse apparaten op aangesloten zoals een digitale tv tuner, mediaplayer, playstation3 en een Wii, ik dacht eerst dat moet allemaal apart op de bose321GS systeem worden aangesloten maar dit hoeft helemaal niet. Tevens een optische kabel installeren vanuit de Horizon naar de BOSE ST 300.

Nu kun je radio van de Horizon afspelen op de Bose zonder de TV aan te zetten. Veel mensen ondervinden problemen met de ARC HDMI uitgang van de SAMSUNG TV icm met BOSE ST 300. Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie, gameconsole, av-receiver of hd- disc speler dan ben je de term zeker tegengekomen: HDMI. Ik heb net mijn computer in elkaar gebouwd, maar heb nog een vraag.

Bose 321 aansluiten op smart tv

Ik heb een point of view gtx 480 videokaart in mijn computer zitten met hdmi aansluiting.

Voorlopig komt de Coax kabel nog op de DVD-Recorder binnen en gaat zo verder naar TV (Binnekort wordt dit een Belgacom Decoder). Het aansluiten van de Chromecast Audio gaat eenvoudig: je sluit de meegeleverde stroomadapter aan en sluit de Chromecast Audio met de. De HDMI aansluiting wordt al gebruikt voor de televisie (voor zover deze ook gebruikt kan worden voor audio). De LG TV geeft het geluid van de geselecteerde ingang door via de optical out, ook 5. Samsung 4K TV, helaas voor hem geeft een Samsung TV alleen.

Ik probeer mijn Platenspeler aan te sluiten op mijn Homecinema-set. De enige ingang die ik daarvoor zou kunnen gebruiken TV -in, er zit geen aux aansluit.