Broek poepen volwassenen

Het kan zowel bij kinderen, volwassenen en ouderen voorkomen, waarbij men mogelijk veel overlast en schaamte heeft. Zeker als het op een onverwacht of ongewenst moment voordoet. Waarom heeft men geen controle over de sluitspier en wat zijn de redenen waarom men ongewild moet broekpoepen en wat kan men. Ontlastingsincontinentie is het ongewild verlies van ontlasting of het niet kunnen ophouden van ontlasting. Ik heb mij ontelbare keren inmiddels moeten verschonen. Soms kleine ongelukjes maar vaker een broek vol. Fijn om te lezen dat ik niet alleen sta en dat er meer volwassen vrouwen op dit forum een soort gelijk probleem hebben zoals ik. Oja ik weiger toe te geven aan een luier om doen want dat zou mij.

Als u last heeft van anale incontinentie, betekent dit dat u ontlasting of windjes niet goed kunt ophouden. Sommige mensen zijn volledig incontinent en poepen in hun broek zonder het te merken. Maar ook als u maar een klein beetje ontlasting verliest, ongewild windjes laat of wanneer u alleen remsporen in uw onderbroek. Ingezonden door een lezer: Omdat ik zag dat er blijkbaar toch een Belgische site is over dit onderwerp, wou ik toch ook even mijn verhaal even kwijt. Ik hou zowel van broekplassen als broekpoepen. Meestal als ik alleen thuis ben, kleed ik mij om, om… in mijn broek te doen.

Dat heeft te maken met een belevenis toen ik 12. Broekplassen: Best wel eens spannend. Ook wel eens een poepincident gehad. Ik liep stage en was nog aan het werk toen ik plotseling erg nodig moest.

T ergste was nog dat ik vervolgens nog een uur met de bus naar huis moest met mn broek vol. Gekste plek waar je ooit gepoept hebt. Niet als volwassene, wel als zestienjarige tijdens de reis naar school. Ik moest enorm nodig poepen, maar moet drie kwartier reizen en hoefde nog maar vijf minuutjes met de bus, dus ik dacht ik haal het wel. Komen we in een file terecht, vlak voor school en de deuren werden niet alvast geopend zodat we. En poepen in de broek gebeurt niet zo makkelijk, of je moet wel erg nodig moeten en met een scheetje wat meenemen… 6 jaar geleden.

Ik heb als volwassene één keer echt in mijn broek gepist en dat was volledig de schuld van een overijverige politieagent. Men moet zich realiseren dat broepoepen niet ontstaat uit onwil. Ze had een pak super dikke luiers gekocht die speciaal gemaakt zijn voor volwassen vrouwen die nog in hun broek poepen.

Broek poepen volwassenen

Er zit als het ware een soort van plastiekbroek omheen die vast aan de luier zit. De pijpjes zitten strak om de dijen heen zodat er geen poep uit kan lopen en het houd eveneens ook. Waar zou ze anders in haar broek moeten poepen. Het Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam heeft een. Toen ze na heel lang douchen uit de badkamer kwam en ik vroeg of ze soms in haar broek geplast had gaf ze het toe.

Mijn echtgenote daarentegen blijkt haar plas een eeuwighied kunnen op te houden maar heeft soms last met poep. Deze man was zo enthousiast aan het dansen, dat ie z`n stront gewoon liet lopen, of het was en. Hij zei dat hij daar zijn behoefte had gedaan, maar nog geen tien minuten later, zien we hen opeens hurken en in zijn broek poepen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar sinds hij volwassen eten krijgt en volwassen tussendoortjes, heeft hij nooit meer last gehad van obstipatie.

Mijn dochter van 7 jaar is 1,5 jaar geleden begonnen met broekpoepen. Waarschrijnlijk doordat er iets vervelends is gebeurd. We zijn bij de huisarts geweest en kinderarts laxeermiddel gehad omdat er gedacht werd aan obstipatie geen succes. Toen nog 3x klysma in het ziekenhuis gehad. We hebben twee kinderen: een jongen van 15 en een meisje van 12. Op zich kan hij er goed mee omgaan en op school krijgt hij alle hulp.

Wel een probleem is dat hij al vanaf het zindelijk worden moeite heeft met poepen. Onze zoon van 6 krijgt een persoonlijkheidstest, omdat er vermoedens zijn van autisme (asperger) Nu is zijn gedrag ten op zichte van andere kinderen opvallend, maar ons grootste probleem is het dagelijks in de broek poepen. Hij zegt het niet te voelen, maar er is medisch niets mis vogels de kinderarts. Poepproblemen bij kinderen zijn onderbelicht, stelt Merit Tabbers van de Amsterdamse poeppoli. Het komt ook vaak voor dat kinderen onvrijwillig in hun broek poepen.

Dat doen volwassenen ook, maar wij hebben meer de capaciteit om daar doorheen te breken.