Buikpijn rugpijn misselijk moe hoofdpijn

Een paar maanden terug ging de kleine rond 7 uur in de avond slapen en ik was zo moe en lusteloos dus ging ik ook maar in bed liggen. Ik ben daarbij ook misselijk en duizelig, vaag gevoel in mijn hoofd, soort vage hoofdpijn en een beetje benauwd. Voedselvergiftiging en een andere veelvoorkomende oorzaak. Ik heb 26mei mk gehad na de tijd 2x ongi geworden nu al 2weken heb ik symptomen van zwanger zijn. Ik heb sinds 1 week veel last van klachten zoals misselijkheid, lage rugpijn, buikpijn en krampen, duizeligheid, een opgezette buik en erg moe.

Buikpijn rugpijn misselijk moe hoofdpijn

Lichte hoofdpijn, buikkrampen, net of ik ongesteld ben,maagpijn, rugpijn rechts in het midden. Bijna de hele dag erg duizelig en licht in het hoofd, en als ik dan wat eet word ik vaak misselijk. En sinds een paar maanden sport ik dat ging altijd erg lekker maar nu haal ik het eind van de les niet meer dan ben ik uitgeput en. Een brandend gevoel bij het urineren kan dan weer wijzen op een nierontsteking. Wanneer je ook lage rugpijn, misselijkheid en koorts ervaart, wordt het vermoeden nog wat versterkt. Wees echter gerust: de pijn is vaak zo ondraaglijk dat je het vooral niet snel zal negeren. Je merkt misschien dat je meer gaat eten om aan de energiebehoefte van je lichaam te voldoen, en dat je eerder moe bent. Maar de afgelopen 3 weken nergens last van.

Buikpijn rugpijn misselijk moe hoofdpijn

Sinds gisteren herken ik dezelfde buikpijn die ik 3 weken niet heb gehad en daarvoor 3 maanden wel. Ontlasting normaal, maar weer buikpijn en onderrugpijn. Ben ook sneller moe, en soms misselijk. De klachten kunnen zeer dramatische gevolgen hebben voor het sociaal en. Als ouder is het soms lastig om te beoordelen of je kind een arts nodig heeft of niet. Ieder kind klaagt namelijk weleens over buikpijn, vermoeidheid of hoofdpijn.

Ben je overbezorgd of is een bezoek aan de huisarts echt nodig? De volgende symptomen moet je zeker niet negeren. Heb je plotsteling enorme hoofdpijn die voelt als de ergste hoofdpijn die je ooit hebt gehad en kun je niet verklaren hoe je eraan komt? Uitstralende pijn naar de armen of naar de kaken of nek, een beroerd gevoel en misselijkheid kunnen ook aanwijzingen zijn voor een hartinfarct. Let op: deze symptomenchecker is slechts een indicatie, aan de uitkomsten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen.

Met een ibruproven is mijn hoofdpijn na een uur weg. Sochtends kan ik niet eten, 1 hapje is al genoeg om weer boven de wasbak te hangen. Overdag neem ik wel brood mee, maar als ik dat eet word ik weer misselijk. Als je altijd al moe was, dus ook voordat je met die jongen zoende, dan hoeft dat ook niet noodzakelijk op Pfeiffer te wijzen, maar het zou wel kunnen. Buikpijn en lage rugpijn kunnen aanwezig zijn.

Buikpijn rugpijn misselijk moe hoofdpijn

Pijn bij het urineren die samen gaat met braken, koorts, koude rillingen, bloed in de urine, of buik-of rugpijn. Als je veel last hebt van een kwaal en zeker als je denkt dat het niet normaal is neem dan contact met ons op of bespreek je klachten tijdens het spreekuur.

Bandenpijn – Jeuk – Rugpijn – Bekkenpijn – Afscheiding. Andere symptomen die soms voorkomen zijn o. Sommige mensen hebben incidenteel lichte klachten, terwijl anderen langere tijd onplezierige. Ernstige vermoeidheid en slecht kunnen slapen zijn enkele symptomen van een burn-out. Denk bijvoorbeeld aan: hoofdpijn, rugpijn, nekpijn, maagklachten, bloeddruk, pijn op de borst, hartkloppingen, duizeligheid, misselijkheid en benauwdheid ( hyperventilatie).

ZS: – misselijk bij te weinig of te veel eten – groeiende borsten – gevoelige tepels – af en toe duizelig – eventjes stekende pijn in.