Creatief met action spullen

Toffe gepimpte schoenen van de action – creatief met action – bespaarmama. Echt een van de betere DIY met spullen van de Action. Kijk dan op de aller, allerleukste FB van Nederland: de fanpagina van de Action Heb jij iets leuks gemaakt met spullen van de Action ? Een beetje van de Action en weer flink wat creatief – BespaarMama. See more ideas about DIY, Cleaning and Hats.

Creatief met action spullen

Kranten in plastic zak, met tape in vorm brengen, muurvuller en home deco verf.

Creatief met Action, Zeeman en Wibra: al deze winkels zijn spotgoedkoop en hebben spullen om leuke dingen mee te maken. Ik ben een Actionfan en heb deze pagina gestart om leuke dingen die ik tegen kom te delen. Ik hou van de Action, ik kom er het liefste iedere dag. Maar wist je dat je met spullen van de Action leuke en vooral Goedkope DIY (Do It Yourselfs) kunt maken? Op het internet kwam ik zoveel leuke ideeën tegen dat ik. En ik heb heel veel leuke spullen gekocht die ik aan jullie wil laten. Verder vormen bij de action gekocht. Daar stonden teksten op waar ik overheen heb geverfd.

Ik heb ze op een dienblad van de action geplakt. Vandaag was ik met de kinderen in de Action omdat ze een nieuwe agenda nodig hadden. Nu kan je met de spullen van de Action ook nog eens hele leuke dingen maken. Van zichzelf al heel erg leuk maar er zijn mensen die erg creatief zijn geweest met deze kalender. Hierboven alvast een voorproefje van enkele spullen die ik kocht bij Zeeman ( links), action (midden) en Wibra(rechts).

Nieuwe keukenhanddoeken, hier moeten ze toch wel een aantal keer per jaar vervangen worden dus dank u action ! Dat bracht ons op het idee om eens in de social media rond te speuren naar meer decoraties die in elkaar zijn gezet met kleinigheidjes van deze grote. Découvrez le tableau " CREATIEF MET ACTION 1" de Aline sur Pinterest. Ontdekkingsreis bij de Action Hebben jullie dat ook, wanneer ik bij de creatieve spullen van de action ben is het net alsof ik op ontdekkingsreis ben. Altijd op zoek naar welke leuke nieuwe aanwinsten ik nu weer kan vinden. Hoi, vandaag heb ik een shoplog voor jullie vol met creatieve spullen die je bij de Action kan kopen, van washi tape tot kleurspullen ! Ik vind de Action zelf een leuke winkel, ze verkopen spullen voor weinig geld en ze hebben van alles.

Benieuwd naar wat ik allemaal heb gekocht?

Creatief met action spullen

Ik kon het weer eens niet laten en tegen beter weten in stapte ik toch vrolijk weer de Action in vanmiddag met dochterlief. Ik nam zelfs geen mandje omdat ik alleen voor manlief wat insteekhoezen nodig had, en dacht dat ik alle leuke kerst en sinterklaas dingen voor creatief met de kinderen wel gescoord. Meeste spullen komen van bij de Action en Xenos Bruidspaar van Pippoos. Ik vond het in ieder geval een leuke uitdaging om eens met alleen budgetspullen te knutselen.

Mission accomplished wat mij betreft. Ik hoop dat jullie ook eens met schaar en (budget)papier aan de slag gaan. Creatief bezig zijn, kan zo heerlijk ontspannend en fijn zijn! Bij Xenos vind je van alles voor jouw creatieve hobby. Op een nieuw schilderdoek kun jij je gedachten weer de vrije loop laten gaan. De kartonnen letters versier je op jouw. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Erkunde Ria Morees Pinnwand „ creatief met action “ auf Pinterest.

Glazen vazen, muurvuller van action met een grote kwast erop gesmeerd, drogen, verf met een spons erop gestempeld, aarde met dezelfde spons er op stempelen, grof schuurpapier. Crea met spullen van de action, zeeman, wibra en xenos. Alle spullen die ik hem gebruikt komen bij de Action vandaan, dus je kunt hem makkelijk zelf maken. Deze week maakte ik een winter wereld in een lantaarn. Er zijn zoveel handige mensen in dit land dat wij af en toe versteld staan van alle mogelijkheden. Zo onlangs zagen wij een project voorbij komen waarbij iemand van een paar plastic pompoenen, prachtige cement uitziende pompoenen maakt. Bekijk de categorie knutselen op hema.

En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.