Drukkende pijn onderbuik

Waar hoge buikpijn doorgaans wordt veroorzaakt door de maag, lever of milt, is pijn in je onderbuik meestal te wijten aan je darmen, nieren of blaas. Daarnaast kan er bij vrouwen pijn in je onderbuik ontstaan vanuit de baarmoeder of eierstokken. Er zijn zeer veel verschillende darmklachten, die pijn in de onderbuik kunnen veroorzaken. Darmklachten veroorzaken meestal de volgende symptomen: drukkende pijn in de buik, verstopping, diarree, bloed bij de ontlasting, wisselende stoelgang, zweren, soms koorts. Hallo, ik heb al een paar maanden af en aan een drukkend gevoel in mijn onderbuik.

Heel af en toe steekt het ook en dat doet zeer, maar over het algemeen doet het dus geen pijn.

Drukkende pijn onderbuik

Als ik ga zitten voel ik ook even druk en dat verdwijnt dan weer even. Soms lijkt het alsof die druk komt doordat ik. Heftige pijn in onderbuik, links, niet rechtop kunnen staan. Hallo Loes, Bij mij hetzelfde geval, ook geen baarmoeder meer. Maar af en toe lijkt het wel of ik ongesteld moet worden, pijn in mijn onderbuik. Ik kan het niet echt verwoorden hoe het aanvoelt, soms voelt het aan als krampen en soms is het gewoon pijn. Na een tijdje gaat dit spontaan over.

Ik weet niet of dit oefenweeen zijn. Een menstruatie-achtige pijn of stekende pijn in onderbuik.

Drukkende pijn onderbuik

In dit uitgebreide artikel lees je in heldere taal meer over de symptomen, mogelijke oorzaken en behandeling van lage buikpijn. Het gevoel is drukkend en voelt een beetje als permanente spierpijn of een verstopping. Wat zou dit gevoel kunnen zijn, zit er een ontsteking(of moet je dan pijn hebben), een verstopping of iets anders? Ongewenst urineverlies, ontlastingincontinentie, verstopping, blaasontsteking, een verzakking van de blaas of baarmoeder of een drukkende pijn in de onderbuik. Het zijn allemaal mogelijke gevolgen van problemen met de bekkenbodem.

Naar schatting heeft een kwart van de vrouwen last van een verzakking en lijdt één. Ik loop al 6weken met pijn in me buik (rechts onder). Heb 2 vaginale onderz0eken gehad en 1 echo laten maken. De dokter vertelde mij dat ik een eisprong. Ik had plas klachten en die zijn verholpen door een bekkenbodem Fysio. Wie weet hoe ik dat gevoel in mijn onderbuik kan weg krijgen? Deze klachten heb ik vooral tijdens mijn regels, dan zijn er echte pieken, maar buiten mijn regels heb ik deze klachten ook, alleen wat vager.

Wanneer je bloed in je urine hebt, is het altijd verstandig een huisarts te raadplegen om andere onderliggende aandoeningen eventueel uit te sluiten. Dit kan een drukkend gevoel geven op de vagina en soms zelfs een scherpe pijn uitstralen. Sinds bijna een week voel ik steeds vaker een vaag drukkend gevoel in mijn onderbuik, net boven de blaas. Pijn in onderrug: ook in je onderrug kun je een. Soms voelt het alsof de baby heel laag ligt waardoor dat gevoel veroorzaakt wordt maar na een hele dag er last van te hebben gehad vraag ik me wel af wat het nou is. Als de pijn plotseling optreedt, kan er sprake zijn van een draaiing van de zaadbal. Deze zit vaak hoog opgetrokken in de balzak.

Drukkende pijn onderbuik

De pijn straalt uit naar de lies en onderbuik.

Ik heb niet het gevoel dat het bandenpijn. Deze pijn wordt als zeer ernstig ervaren en gaat vaak gepaard met misselijkheid en braken. Klachten als een drukkend gevoel of een wat branderig of jeukend gevoel zijn normaal.