Emma boxspring review

Mijn kinderen slapen op aerocell matrassen, das ook met een gel erin. Wel bijzonder dat je niet ergens kunt. Lees hier wat klanten vinden van het als beste geteste Emma matras. Wil je zelf een beoordeling geven en een review schrijven? De boxspring gaat retour, zelf vind ik hem niet mooi en weinig toevoegen aan het matras voor de prijs.

Emma boxspring review

Ik til het matras uit de doos en leg het op de bodem van mijn boxspring. Als ik het plastic verwijder verwacht ik een uur te moeten wachten tot het matras haar oorspronkelijke vorm heeft aangenomen maar binnen een paar minuten is het klaar: voor me ligt een prachtig dik matras.

Ik heb op zaterdag een bestelling geplaatst. Twee trappen later lag het matras op mijn boxspring onderstel, zichzelf volzuigend met lucht. Je kan dezelfde nacht nog slapen op je matras. Voor die tijd kan het matras nog wat. En dat zorgt voor een onrustige slaap. Emma is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland en bestaat uit meerdere lagen. Alle lagen zorgen uiteindelijk voor de perfecte nacht rust. En niet te vergeten het uiterlijk van het matras.

Ik had al een boxspring matras dat aardig dik was, en tuurlijk kocht ik hoeslakens speciaal bestemd voor dikke. De bovenkant mag op 60 °C gewassen worden, de zijkanten en onderkant op 40 °C. Het geheugenschuim (traagschuim) reageert niet zo sterk op omgevingstemperaturen en wordt dus niet heel hard in een koude slaapkamer. De Emma biedt het lichaam steun tijdens het slapen en voelt tegelijkertijd zacht aan. Reviews gelezen bij de Consumentenbond?

Door de combinatie van een laag Airgocell, traagschuim en koudschuim past het matras zich aan op je lichaam zonder dat je te diep wegzakt. Het Emma matras kan zowel gebruikt worden op een boxspring, een lattenbodem of direct op. Een aantal maanden geleden kreeg ik een nieuw matras binnen, een Emma matras van Emma -Matras. Naar aanleiding van dit matras heb ik een kamer een upgrade gegeven, uiteraard het matras getest, maar ook wat research gedaan over matrassen en de dampen die daar vanaf komen. Een simpele boxspring past zich beter aan je lichaam aan dan een simpele lattenbodem, maar wij vinden een boxspring niet lekker liggen. Ik wacht met spanning de reviews af van de mensen die hier al de Matt Sleeps hebben gekocht!

Ik ben nu bij 4 verschillende matras winkels geweest voor advies betreft het kopen van een matras, dit omdat ik lage rugklachten heb en graag op mijn zij slaap. Echter elke winkel geeft mij helaas een ander advies, dus ik denk ik vraag het hier eens om te kijken wat de praktijk uitwijst. Als geen ander matras past Emma zich aan uw lichaam aan. Dit komt door de combinatie van een drukverlagende Airgocell®laag, malvormend traagschuim en ondersteunend koudschuim.

Emma boxspring review

Niet voor niets is dit innovatieve matras uitgeroepen tot Best uit de Test door de Consumentenbond. Vorige week kwam onze langverwachte XL-matras van emma binnen. Op Snapchat heb je mee kunnen kijken hoe ik deze kans gelijk aangreep op de slaapkamer een make-over te geven. Omdat we anti-kraak wonen, wilde ik er geen complete renovatie van maken.

Maar met slechts een lik verf, een. Het Emma Matras is een nieuwe ster aan het firmament evenals Bruno, Simba, Matt, Eve etc.