Ervaringen knab zakelijk

Knab Zakelijk is een zakelijke bankrekening waar je een vast maandbedrag voor betaalt. Dat is niet alleen lekker duidelijk, er is meteen ook vrijwel alles mee geregeld. Deze zakelijke rekening kun je zelf aanvragen en openen, alles verloopt bij Knab online. Lees onze volledige review en open direct! Beste leden, Ik zie wat forumposts voorbij komen over ervaringen omtrent KNAB.

Ervaringen knab zakelijk

Wij wilden een zakelijke rekening openen, wat een ellende alles opgestuurd van identiteitsbewijs, verblijfsvergunning ,bankafschrift, documenten kvk en loonstrook opgestuurd. En nog is het niet voldoenden geweest wij zijn geweigerd om een zakelijkerekening te kunnen openen omdat mijn man uit Kroatie! Ik ben nog aan het twijfelen of ik mijn privé rekening ook nog om ga zetten, en neig naar het wel te doen. In het begin had ik nog wel wat zorgen met KNAB, maar de basale bankfunctie ging wel goed. Zo goedkoop mogelijke zakelijke rekening met. Advies: bank gevraagd voor starter – Persoonlijke. Kleine hobby webshop krijgt een goed aanbod. Uiteindelijk heeft het 2 maanden geduurd.

Ervaringen knab zakelijk

Compensatie doen ze niet aan, excuses ook niet. Kennis klantenservice laat te wensen over. Als het werkt, werkt het overigens wel prima. Het betalingsverkeer kost een hoop geld, dat weet ik uit ervaring ”, aldus Pennekamp, die voormalig bedrijfsadviseur van Rabobank is. Uitgeroepen tot de voordeligste zakelijke rekening!

Knab is een onderdeel van Aegon Bank N. Bij Knab kun je verschillende pakketten afsluiten. Knab Plus is het meest afgesloten pakket. Over het bedrag op zowel je betaal- als spaarrekening ontvang je. Maar goed, ik kijk graag naar jullie adviezen en ervaringen uit. Als ik de keus nu opnieuw zou maken kies ik direct voor KNAB voor € 5 euro per maand, zonder verdere verborgen kosten. Stel ik sluit een zakelijke KNAB rekening af, kan ik mijn klanten dan ook via IDeal laten betalen? Zelf ook een zakelijke rekening bij KNAB. Gekozen op basis van de kosten maar ook de klantenservice en gebruikersgemak.

Mijn ervaringen met KNAB zijn dan ook uiterst postitief. De nieuwe bank, onderdeel van Aegon, die gewoon zoals iedere bank onder het depositogarantiestelsel valt, biedt zelfstandigen een leuk aantal voordelen. Het uitgangspunt is het maandelijkse bedrag voor de kosten: slechts 5 euro.

Ervaringen knab zakelijk

Privé overstappen zie ik nog niet zitten.

Ik heb er een zakelijke rekening lopen. De knab bankpas is heel lelijk en goedkoop ogend. En ze hebben geen rekening voor kinderen. Op de radio werd dan maar om het minder duur te laten klinken 15 euro per maand gezegd. ZZp-ers betalen bij de grootbanken relatief veel voor een zakelijke spaarrekening en ontvangen voor spaargeld een nog lagere rente dan particulieren. Voor deze markt heeft Knab ook een interessant product ontwikkeld : Knab zakelijk. Lage vaste kosten van € 5 per maand, een rentevergoeding op je. Wanneer je voor jezelf begint moet je van alles regelen.

Het is nogal een werk om alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Daarom hebben wij dat voor je gedaan. Check wat de verschillende banken je bieden en bepaal wat het beste bij jou past. Kortingen op pinapparaat, iDeal en boekhoudpakketten. De zakelijke rekening van Knab heeft de zakelijke markt opengebroken met heldere en lage prijzen. De bank heeft voor haar lage prijzen en goede service al diverse.

Inmiddels zijn we ruim 2,5 jaar verder, dus voldoende ervaringen gehad met knab voor een redelijk gefundeerde review. Voor twijfelaars misschien interessant om juist wel of juist niet voor Knab. De bank, onderdeel van AEGON, richt zich met name op kleine ondernemers. Tot voor kort gebruikte ik een zakelijke rekening van de ING bank een zakelijke bank rekening. Snel werd duidelijk dat ik elke maand toch flink wat kosten kwijt was aan de ING voor het gebruik van mijn deze rekening en. Met ABN-AMRO heb ik heel slechte ervaringen, daar zou ik geen bankzaken onderbrengen. Wij zijn juist overgestapt van Rabo naar knab, omdat wij de service van Rabo heel slecht vinden.

Al sinds jaren een zakelijke bankrekening bij de Rabo met ongeveer o% rente, en weinig klantgevoel.