Gele afscheiding voor menstruatie

Afscheiding is wit tot roomwit van kleur, maar kan soms ook gelig van kleur zijn. Ingedroogd is het altijd geel van kleur. Een groene kleur is nooit goed, ook niet wanneer het geel -groen is. Dit duidt vaak op een ontsteking of een infectie. Vlak voor de menstruatie en rond de eisprong verandert de hoeveelheid afscheiding . Van witte of gele afscheiding en een dotje in je onderbroek of een dikke en ietwat slijmerige hoop of veel afscheiding.

Gele afscheiding voor menstruatie

Wist je dat ongeveer een week voordat je ongesteld wordt dit iets heviger en dikker wordt? Wanneer je afscheiding groen of geel is kan dit duiden op een seksueel overdraagbare aandoening. Vooral Gonorroe, chlamydia en trichomoniasis hebben een afwijkende kleur van vaginale afscheiding als symptoom.

Bij chlamydia komt gele afscheiding vaak voor, bij gonorroe een dikke groene of gele afscheiding en bij. Helaas kan ik over dit onderwerp weinig vinden op internet. Het is veel meer dan normaal, maak ik mij niet druk om, lees ik overal. Ik heb dit als ik net ongesteld ben geweest of een dag voor mijn menstruatie. Hoi dames, Ik heb een onregelmatige cyclus die. Ik ga dus ook gewoon van de 35 dagen uit.

Gele afscheiding voor menstruatie

Gele afscheiding oorzaak van gele vaginale afscheiding en is gele afscheiding uit vagina normaal? Gisteren was er eentje met yoghurtslijm. Maar je gele lichaam is niet iets wat je kunt zien, dus inderdaad heeft je afscheiding daar niets mee te maken. Het wachtbankje ~ tussen ovulatie en menstruatie. Vaginale afscheiding: wat zeggen geur en kleur?

Zo gaat gonorroe over het algemeen gepaard met een toegenomen hoeveelheid gele of groene afscheiding uit de vagina en juist een waterachtige afscheiding uit de plasbuis. Ik heb 14, 15, of 16 mei mijn NOD, is mijn eerst ronde, maar heb ook allerlei krampjes in mijn buik, van de week last van onderrugpijn, ook veel gele afscheiding …nu weet ik niet of dit verschijnselen zullen zijn van de rode duivels die onderweg zijn, of tekenen zijn van een eventuele zwangerschap, denk. Dat gelige kan misschien nog iets met je innesteling te maken hebben. Die afscheiding is bij mij ook begonnen voor mijn NOD ! Sinds ongeveer een week heb ik last van (soms) behoorlijk veel afscheiding die geel tot donkergeel gekleurd is.

Hallo iedereen, Deze morgen had ik last van een gele slijmige afscheiding. Normaal heb ik morgen mijn nod, heeft er nog al iemand dit voorgehad en zou het misschien kunnen zijn dat ik bij de gelukkige ben. In het algemeen heb je een witte, waterachtige afscheiding die soms (licht) geel opdroogt. Gele of groene afscheiding : Een bruine afscheiding zijn meestal restjes die zijn blijven zitten na de laatste menstruatie. Dit is een combinatie van bloed en baarmoederslijmvlies. In de meeste gevallen heeft een bruine afscheiding geen sterke geur en gaat het vanzelf over. Bijna alle vrouwen hebben tijdens de zwangerschap (veel) meer vaginale afscheiding. Als normale afscheiding opdroogt kan het wat gelig worden en een beetje zuur gaan ruiken.

Gele afscheiding voor menstruatie

Tijdens de zwangerschap kan je afscheiding ook ietsjes. Buiten de zwangerschap gebeurt dit vaak rond de menstruatie. De kleur kan afwijkend zijn: groengeel of sneeuwwit. Het kan ook een beetje bloederig zijn (buiten de menstruatie ). De geur kan ongewoon of vies zijn (vaak een visachtige geur). De afscheiding veroorzaakt jeuk, irritatie, roodheid of een branderig gevoel in en rond de vagina. Plassen en vrijen doen dan soms pijn. Het is dan ook moeilijk te bepalen of de symptomen van een beginnende zwangerschap zijn of dat je menstruatie begint. De hoeveelheid afscheiding en de samenstelling ervan wisselen gedurende je cyclus.

Je dient te bidden en te vasten en het niet te beschouwen als menstruatie. Ook ben je toegestaan voor jouw man (voor geslachtsgemeenschap), want Oem c Atiyyah (moge Allah tevreden met haar zijn) zei: “Wij waren gewend om de bruine en gele afscheiding na het einde van de menstruatieperiode niet.