Harde deodorant vlekken

Weet niet of het hier goed staat, maar anders mag het uiteraard verplaatst worden. Ik heb steeds van die vieze harde plekken in de oksels van mijn shirts, en ik denk dat het van de deo komt. Is er iemand die de ultieme tip heeft om dit eruit te krijgen? Ik blijf al extra lang wachten in de ochtend om het goed. Dit gebeurt alleen in de shirts die redelijk strak zitten, in de rest valt het mee.

Misschien herken je het wel: Je hebt een mooie, witte T-shirt maar een gelige zweetplek op de plek van de oksels ontsiert het shirt. Wat voor wasmiddelen je ook hebt uitgeprobeerd of welke deodorant je ook gebruikt, niets helpt. De aanslag wordt vrijwel altijd veroorzaakt door. Scheikunde: Onder mijn armen heb ik op sommige t-shirts harde plekken die vermoed ik afkomstig zijn van deodorantafzet. Heeft er iemand een idee hoe ik deze plekken zou kunnen verwijderen? Aan deo adviseer ik om deoleen te gebruiken,heel goed en geen witte vlekken.

Ook heb ik wel eens gehad dat je deo (roller) harde stukken in je t-shirt krijgt. Dat deodorant vlekken veroorzaakt komt doordat de meeste deodorants aluminium bevatten. Aluminium reageert op zweet (zweet is eigenlijk een eiwit) en het zorgt voor de gele of witte vlekken. Hetzelfde gebeurt trouwens wanneer je witte shirts of hemden zou proberen te wassen met bleekmiddel, ook. Lees hier tips en methodes over het verwijderen van deodorant vlekken uit je kleding. Hallo lezers, Ik baal er van dat ik bij de witte t-shirts de deodorantvlek (geel en hard om te voelen) er niet uit krijg met wassen. Ook al laat ik inweken, voorwassen of wat dan ook.

Hij zweet nogal veel en normaal waste ik ze dan met HG tegen nare geurtjes en nooit harde vlekken gehad ofzo. Terwijl sommige shirtjes al jaren oud zijn! Nu opeens lijkt het wel alsof elk shirt een harde plek krijgt onder de oksel en sommige zijn zelfs zwart geworden! Goh ja van mijn vorige deo op witte shirts had ik ook gele vlekken, maar die gingen er uit door ze in een of ander product te laten weken. Maar dat is enkel voor wit omdat de kleur er af zou gaan ofzoiets. Nu is het geen vlek, maar echt vrij hard.

Ik ben in elk geval sinds vandaag veranderd van deodorant. Je koopt een stralend wit T-shirt, maar na een beetje zweten en een beetje deodorant ontstaan er van die gele zweetvlekken onder de oksels. Maar niet getreurd: met deze tips kun je in no-time je T-shirt weer wit maken. Let op: een zweetvlek kan permanent in je T-shirt trekken, als. Deodorant zijn hygiƫneproducten gebruikt voor het besturingselement lichaamsgeur en onderarm nattigheid. Ze zijn voornamelijk samengesteld uit oliƫn en wassen dat vettig opbouw op stoffen kunnen laten.

Witte deodorant vlekken zijn zichtbaar onaantrekkelijk en vooral duidelijk op donker gekleurde stoffen. Deodorant en zweet veroorzaken soms behoorlijk hardnekkige vlekken. Gelukkig maakt Vanish Oxi Action komaf met elke zweetvlek op je kleren. Wat je kunt proberen is een beetje bleek aanmaken met water en dit voor het wassen op de vlekken sprayen, al gaat de kwaliteit dan wel hard achteruit. Ik heb als test een heel uit shirt een paar uur in verdunde bleek laten weken, spierwit. Ossengalzeep werkt ook, maar dat is meer werk omdat je de plekken in moet zepen, dat laten intrekken en dan wassen. Spuit dan voordat je de kleding in de wasmachine stopt op de plekken in met glansspoelmiddel die je normaal gebruikt voor je vaatwasser. Ook gebruik ik geen deodorant uit de supermarkt meer.

Dit is jammer, want ik kan haast geen witte kleding meer dragen want het is natuurlijk geen gezicht! De zomer komt er weer aan dus wat is hier aan te doen. Ligt het aan de Deo of aan het transpiratievocht? Hoi John, Die plekken krijg je er alleen uit als je ze eruit knipt! Dus ja je zal nieuwe shirts moeten halen. De plekken onstaan doordat het zweet vermengt met de bacterien en de deo plekken achterlaat! Gele vlekken in witte kleding, vaak veroorzaakt door zweet of deodorant.

Ik heb het zelfs dwars door mijn leren winterjas heen! Er zijn huismiddeltje die de vlekken kunnen laten verwijderen.