Harde plekken oksels shirt

Weet niet of het hier goed staat, maar anders mag het uiteraard verplaatst worden. Ik heb steeds van die vieze harde plekken in de oksels van mijn shirts, en ik denk dat het van de deo komt. Is er iemand die de ultieme tip heeft om dit eruit te krijgen? Ik blijf al extra lang wachten in de ochtend om het goed.

Maar goed, ik kreeg eens de tip om de plekken voor het wassen te behandelen met glansspoelmiddel voor de vastwasser en daarna gewoon te wassen. Ik zit met een T- shirt waar ik hard geworden zweet vlekken bij de oksels niet uit krijg. Smeer de vlekken in met pure ossengalzeep en laat het een half uur weken. Ik zou het in de biotex zetten,als dat niet lukt,zit er niets anders op dan je t shirt in de bak te gooien.

Scheikunde: Onder mijn armen heb ik op sommige t- shirts harde plekken die vermoed ik afkomstig zijn van deodorantafzet. Heeft er iemand een idee hoe ik deze plekken zou kunnen verwijderen? Misschien herken je het wel: Je hebt een mooie, witte T- shirt maar een gelige zweetplek op de plek van de oksels ontsiert het shirt. Wat voor wasmiddelen je ook hebt uitgeprobeerd of welke deodorant je ook gebruikt, niets helpt. De aanslag wordt vrijwel altijd veroorzaakt door.

Ik weet echt niet meer wat ik eraan moet doen. Opeens zitten er harde zwart geworden vlekken onder de oksels bij shirtjes van mijn vriend.

Harde plekken oksels shirt

Ineens was het gebeurd: van het ene op het andere moment hadden bijna al mijn zwarte t- shirts grote witte vlekken onder de oksels. Ik heb natuurlijk die deodorant reclame op TV gezien, waar vrouwen hun armen een hele tijd in de lucht moeten houden om te zorgen dat er. Je koopt een stralend wit T- shirt, maar na een beetje zweten en een beetje deodorant ontstaan er van die gele zweetvlekken onder de oksels. Maar niet getreurd: met deze tips kun je in no-time je T- shirt weer wit maken.

Let op: een zweetvlek kan permanent in je T- shirt. En het ergste is, je krijgt het er niet uitgewassen. Bij een shirt waar ik veel in werk is het zelfs ( waar ik natuurlijk meer in zweet) zo erg dat het gewoon "uitgehard" is van. Nochtans klagen mensen die Biotex de eerste keer gebruiken vaak dat het middel niet doet wat in de reclames. Ik heb al gevonden dat dit aangekoekte eiwitten zijn?

Maar Vanish helpt niet echt om het er uit te krijgen. Als zijn gevormd in T- shirts onder de oksels harde plekken, die uiterst onaangenaam. Met sommige deodorants heb je daar inderdaad last van,spuit het maar eens op je oksels dan zie je dat het wit uitslaat,dus dat heeft niets met zweten te maken. RE: Rexona deodorants (van Unilever). Wat ik heel erg heb van de Rexona deodorant zijn de harde plekken onder de oksels in shirts.

Na het wassen worden deze keihard en geel! Geen gezicht, dus gooien we ze maar weer weg. Zet de shirts een nachtje in een emmer water met azijn (ongeveer een-derde fles), doe ze daarna in de wasmachine en weg is de geur. Komt de geur terug, gewoon weer herhalen. Ossengalzeep werkt ook, maar dat is meer werk omdat je de plekken in moet zepen. Last van gele transpiratie vlekken en plekken onder oksels in je t- shirts ? Onderstaand vijf manieren om zweet vlekken uit katoenen shirts te verwijderen. Eerst 30 minuten in laten trekken en dan wassen.

Plek eerst goed vochtig maken en dan insmeren met een. Hallo lezers, Ik baal er van dat ik bij de witte t- shirts de deodorantvlek (geel en hard om te voelen) er niet uit krijg met wassen. Maar het laat harde gele vlekken op den duur achter. Vanish Oxi Action Gel verwijdert zweetvlekken en zorgt voor een stralend en fris resultaat.

Als ik witte kleding van hem in de was heb zitten, zitten er vaak gele vlekken in bij de oksels, mengeling van deodora. Gele zweetplekken in de oksels van witte shirts : hoe kom je eraan? Met deze handige tips laat je die gele vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon!