Harde vlekken oksels t shirt

Ik zit met een T- shirt waar ik hard geworden zweet vlekken bij de oksels niet uit krijg. Smeer de vlekken in met pure ossengalzeep en laat het een half uur weken. Oxy Action op de vlek, nachtje in een laagje water laten intrekken en vervolgens meewassen met de witte was. Weet niet of het hier goed staat, maar anders mag het uiteraard verplaatst worden. Ik heb steeds van die vieze harde plekken in de oksels van mijn shirts, en ik denk dat het van de deo komt. Is er iemand die de ultieme tip heeft om dit eruit te krijgen?

Ik blijf al extra lang wachten in de ochtend om het goed. Zweetplekken verwijderen met azijn – Schoonmaakazijn. Vervolgens zul je het shirt moeten weggooien. Want met schoonmaakazijn zijn deze vlekken te voorkomen en te. Dit gebeurt alleen in de shirts die redelijk strak zitten, in de rest valt het mee.

Ik weet echt niet meer wat ik eraan moet doen.

Harde vlekken oksels t shirt

Opeens zitten er harde zwart geworden vlekken onder de oksels bij shirtjes van mijn vriend. Scheikunde: Onder mijn armen heb ik op sommige t- shirts harde plekken die vermoed ik afkomstig zijn van deodorantafzet. Heeft er iemand een idee hoe ik deze plekken zou kunnen verwijderen? Je koopt een stralend wit T- shirt, maar na een beetje zweten en een beetje deodorant ontstaan er van die gele zweetvlekken onder de oksels. Maar niet getreurd: met deze tips kun je in no-time je T- shirt weer wit maken.

Let op: een zweetvlek kan permanent in je T- shirt. Nochtans klagen mensen die Biotex de eerste keer gebruiken vaak dat het middel niet doet wat in de reclames. Zet de shirts een nachtje in een emmer water met azijn (ongeveer een-derde fles), doe ze daarna in de wasmachine en weg is de geur. Komt de geur terug, gewoon weer herhalen. Ossengalzeep werkt ook, maar dat is meer werk omdat je de plekken in moet zepen. Ineens was het gebeurd: van het ene op het andere moment hadden bijna al mijn zwarte t- shirts grote witte vlekken onder de oksels. In mijn douche zaten kalk en zeepresten, die al heel lang zelfs met hete soda en hard schrobben niet meer weg te krijgen waren. En het ergste is, je krijgt het er niet uitgewassen.

Bij een shirt waar ik veel in werk is het zelfs ( waar ik natuurlijk meer in zweet) zo erg dat het gewoon " uitgehard " is van. REXONA – deodorant – Radar – het consumentenprogramma. Met sommige deodorants heb je daar inderdaad last van,spuit het maar eens op je oksels dan zie je dat het wit uitslaat,dus dat heeft niets met zweten te maken.

Harde vlekken oksels t shirt

Gele zweetplekken in de oksels van witte shirts : hoe kom je eraan? Met deze handige tips laat je die gele vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon! We proberen het allemaal te voorkomen, maar soms kan je er niks aan doen: zweetvlekken in je kleding. Erg vervelend, vooral als het net je favoriete shirt of blouseje is. Gelukkig kan je de vlekken weer uit je kleding verwijderen.

Ik heb al gevonden dat dit aangekoekte eiwitten zijn? Maar Vanish helpt niet echt om het er uit te krijgen. Hallo lezers, Ik baal er van dat ik bij de witte t- shirts de deodorantvlek (geel en hard om te voelen) er niet uit krijg met wassen. Maar het laat harde gele vlekken op den duur achter.

Last van gele transpiratie vlekken en plekken onder oksels in je t- shirts ? Onderstaand vijf manieren om zweet vlekken uit katoenen shirts te verwijderen. Eerst 30 minuten in laten trekken en dan wassen. Plek eerst goed vochtig maken en dan insmeren met een. Als ik witte kleding van hem in de was heb zitten, zitten er vaak gele vlekken in bij de oksels, mengeling van deodora. Wat je kunt proberen is een beetje bleek aanmaken met water en dit voor het wassen op de vlekken sprayen, al gaat de kwaliteit dan wel hard achteruit. Te koop bij de drogist, dit zijn zachte beschermstukken die je tussen oksel en shirt doet en die kun je weggooien. Gele vlekken in witte kleding, vaak veroorzaakt door zweet of deodorant. De vlekken zijn vaak onder de oksels te vinden en worden veroorzaakt door zweten of deodorant.

Door een combinatie van zweet en deodorant, kunnen er gele vlekken ontstaan in witte T- shirts.