Hoeveel dagen dezelfde bh

Ik heb geen idee hoe vaak ik een schone BH aantrek. Ik zweet bijna niet en al helemaal niet bij mijn borsten. Ik denk dat ik ongeveer 1 keer per week een schone aantrek. En ik las iemand die elke dag zijn. Na hoe vaak dragen wassen jullie een bh ?

Hoeveel dagen dezelfde bh

Na hoeveel dagen wisselen jullie van Beha ? Ik heb er dan ook behoorlijk veel (Geen idee hoeveel ?) Ik vind het ook persoonlijk niet zo fris om meerdere dagen achter elkaar dezelfde bh te dragen. Aangezien ik altijd setjes koop, draag ik. De kans is groot dat je een lievelingsbeha hebt die je liefst elke dagen zou willen dragen, maar het is echter niet slim om je beha twee dagen achter elkaar te dragen. Er moet daarom minimaal één dag zitten tussen de keren dat je dezelfde beha aantrekt, laat Womens Wear Daily weten.

Het is echt geen drama als je dezelfde beha twee dagen na elkaar draagt. Veel vrouwen denken dat weinig wassen ervoor zorgt dat de levensduur van een bh wordt verlengt. Maar niks is minder waar, want een bh kun je beter niet langer dan twee dagen dragen tussen twee wasbeurten. En het liefst ook geen twee dagen opeenvolgend. De schouderbandjes gaan dan namelijk losser. Zo draagt 14% van hen een lingeriestuk langer dan een week.

Ook hoogopgeleide vrouwen springen los om met de wasbaarheidsdatum van hun beha. Maar liefst 40% van de hoger opgeleide vrouwen draagt hun lingerie 4 dagen of langer. Bij lager opgeleide vrouwen ligt dat percentage een stuk lager. Al heb je de beste beha op de hele wereld gevonden, het is belangrijk te onthouden dat je deze niet elke dag kunt gaan dragen! Het maakt niet uit hoe geweldig je voelt je, je verpest je beha door het zo vaak dragen van de beha. Je wil niet je beste beha in een mum van tijd in de prullenbak zien liggen. Uit een nieuwe studie blijkt dat een pyjama gemiddeld al gauw twee weken wordt gedragen. Experts raden aan om elke twee dagen van pyjama te wisselen.

Een beha, bh of bustehouder is een aansluitend kledingstuk dat vrouwen als ondergoed dragen ter ondersteuning van hun borsten. Een innovatie van de jaren 70 waren ondergoedsetjes, waarbij een beha werd aangevuld met een broekje of onderrok in dezelfde kleur of print. Amper een op de tien vrouwen draagt dagelijks een frisse beha. Dat blijkt uit een Nederlands onderzoek onder tweeduizend vrouwen. Sterker nog: we durven te wedden dat iedere vrouw een keer een week lang dezelfde beha heeft gedragen. Tijd om te checken, op een zeer grondige manier: na hoeveel dagen moet je beha in de was?

Hoeveel dagen dezelfde bh

Van de hoger opgeleiden doet 40 procent vier dagen of langer met hun beha, tegen 23 procent van de lager opgeleiden. Hoe vaak moet mijn beha worden gewassen?

Ik doe dat pas na 10 maal of zo, en zij verklaart mij gek. Behalve in de zomer al het echt heet is. Dan trek ik ieder dag een schoon shirt aan. Ondergoed en sokken dagelijks schoon en onderhemdje, bh en broek draag ik een paar dagen. Re: Hoeveel dagen draag jij dezelfde kleding? Bh om de paar dagen en sokken verwissel ik alleen in de zomer elke dag, anders om de dag.

Meestal heb ik ook nog een spaghetti topje aan onder mijn kleding, heb het heel snel fris. Afhankelijk van wat ik doe en het seizoen, verwissel ik elke dag of twee dagen. Shirtjes en hemdjes kunnen bij mij zeker wel 2 dagen mee. Broeken en rokjes doe ik veel langer mee. Maar ik wil eigenlijk vaak elke dag wat anders aan.

Totdat ze niet meer fris zijn of vies zijn. Haha "alleen", als je iemand vijf dagen hetzelfde ziet dragen, betekent dat niet automatisch vijf dagen dezelfde kleren. Tenminste: dat hoop ik maar, anders sta ik nu virtueel mooi in mijn ondergoed… Dat is een grapje met een knipoog. Veel vrouwen doen gerust een week met dezelfde bh, maar als je erbij nadenkt dat transpiratie via je oksels naar beneden loopt, is het misschien geen gek idee om dit toch eens wat vaker te doen.

Om te voorkomen dat de hoge zuurgraad van zweet het elastaan aantast en bacteriën zich uitbreiden.