Ikea beschadigd artikel

Spring naar Wat gebeurt er als een product ontbreekt of beschadigd is? Onze bezorgers controleren bij het bezorgen van je bestelling ook of er producten zijn beschadigd. De bezorgers inspecteren het beschadigde artikel en bekijken of de schade oppervlakkig is, bijvoorbeeld alleen de verpakking, en bespreken. Onze FAQ zit vol handige informative die de meeste van je vragen beantwoorden. Vind je geen antwoord op je vraag, neem dan meteen contact met ons op! Ik had 2 lijsten gekocht met het idee ze naast elkaar te hangen.

Ikea beschadigd artikel

Toch niet zo leuk en ik zag dus vorige maand dat 1 ervan een pit in het glas heeft. Lijst is dus uitgepakt en ik heb geen bon meer.

Niet opgehangen hoor, wandbevestigingsmateriaal zit nog in het zakje aan de lijst vast. Hierbij wil ik een klacht melden over IKEA : Ik heb vandaag een RUTBO lamp gekocht bij Ikea in Zaventem (België). Toen ik de lamp opende, merkte ik een grote scheur in het papier! Vervelend dat de lamp beschadigd is! We kunnen ons voorstellen dat het niet leuk is om terug te moeten gaan. Mijn Klacht: Ik heb bij ikea waar ik heel vaak kom uit de koopjeshoek een kussenhoes en een binnenkussen gekocht. Blijkt dat de kussenhoes beschadigd is.

Ikea beschadigd artikel

Ik ben ermee naar de klantenservice gegaan. Er werd mij verteld dat artikelen uit de koopjeshoek niet geruild mogen worden. De klantenservice adviseerde mij om de volgende keer de artikelen alvorens het filiaal te verlaten eerst even te controleren op schade. Heeft u wel eens geprobeerd bij Ikea een doos te openen, de inhoud te controleren, vervolgens alles weer.

Een artikel waarbij de originele verpakking beschadigd is belandt in de koopjeshoek, waar klanten het item met korting kunnen aanschaffen. IKEA Duitsland biedt klanten sinds vorig jaar de mogelijkheid hun meubels voor een onbepaalde termijn terug te brengen. In eerste instantie zouden alle meubels. Ik kocht een artikel uit de koopjeshoek met op de verpakking de mededeling: " Beschadigd ".

Dat kon ik ook zien en was verder geen probleem gezien de lagere prijs. Maar bij thuiskomst bleek het artikel niet alleen beschadigd, maar OOK incompleet. Daar had ik natuurlijk niet op gerekend en zou. Als het product al beschadigd was toen je het kocht, hoef je alleen terug te gaan naar IKEA. Helaas kan je het product niet terugbrengen als het beschadigd is geraakt ná het verlaten van de winkel. Is het beschadigde artikel thuisbezorgd dan kunnen we het hele pakket ook weer. Tenzij er iets beschadigd is natuurlijk. Dat vindt ook Ikea, daarom mag je die bij de Zweedse woonwinkel gewoon binnen één jaar terugbrengen.

Bij elk bezoekje krijg leden van de Ikea Family gratis koffie of thee. En als gekochte artikelen binnen 90 dagen na je aankoop in de. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Ikea beschadigd artikel

Ik had pas beschadigde onderdelen bij een Ikea -kast, maar daarbij konden we wel een deelruiling doen. Overigens heb ik heel wat Ikea – artikelen in mijn huis staan, ik kom daar al minstens vijftien jaar, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Dit zijn de officiële Ikea -regels: Terugbrengen en ruilen.

Binnen 90 dagen mag je terugbrengen en ruilen, conform onze verkoopvoorwaarden. Breng de ongebruikte artikelen terug met hun originele verpakking, samen met de kassabon, en je ontvangt van ons het aankoopbedrag terug. Ik heb 2,5 jaar geleden een kast bij de ikea gekocht. Dit was een erg dure kast van het merk PAX gadarobe kast. Volgens mij doet de Ikea niet moeilijk, wanneer u een artikel koopt waarbij garantie van toepassing is dient u de aankoopbon hiervan te bewaren. IKEA heeft besloten tot deze veiligheidswaarschuwing na ontvangst van enkele meldingen over beschadigde bekabeling in de GOTHEM staande lampvoet en de. Kabels die beschadigd zijn kunnen een elektrische schok veroorzaken. De in Nederland verkochte GOTHEM lampen hadden de volgende artikelnummers :. Ikea antraciet metalen hanglamp diameter van 0. Cm kaphoogte 43 totaal ophalen gewenst, na telefonische afspraak.

Enkel via postnl, inclusief track and trace. Iets over dit artikel : twee leuke grote hanglampen. Een dinerlepel, één vork, één theelepel (iets beschadigd ), een dinermes. We kozen voor we zelfscan omdat we maar een aantal artikelen hadden. De vorige klacht mbt levering van binnenveringsmatras, oplegmatras en lattenbodem werd door IKEA goed opgelost.

Nu is er een kat op het dak gesprongen en heeft het dak beschadigd met haar klauwen.