Ikea make up opbergen

IKEA – GODMORGON, Doos met vakken,, Helpt je bij het netjes opbergen van sieraden en make – up. Ons aanbod aan opbergers bevat dozen met vakken voor het opbergen van kleine voorwerpen als make – up en borstels, en grotere dozen voor hoge flessen en tubes. Kom naar de IKEA winkel bij jou in de buurt om al onze opbergoplossingen voor de badkamer nader te bekijken. Of bestel direct online in onze webwinkel. Kom naar je IKEA woonwarenhuis om al onze opbergoplossingen voor de badkamer te ontdekken. Wij bieden de oplossing voor alle denkbare wensen.

Ikea make up opbergen

Als ik op zoek ben naar een handige opberger kijk ik vaak eerst bij Ikea.

En ja hoor, ook voor make – up hebben ze verschillende opties. Er zijn handige bakjes, fijne ladeverdelers en speciale make – up organizers te. Wil je je make – up niet in een ladekast opbergen maar liever in een apart kastje? Vanity Collections For all your makeup storage needs Perth WA Based Online Store and display room.

This is the ultimate pack for anyone owning the IKEA Alex 9 Drawer unit. This pack will fill all 9 draws of your unit creating total makeup. Ze zien er super leuk uit die lipstick opbergers, maar doordat ze zo ondiep zijn gingen mijn lippenstiften telkens scheef hangen als ik de lade opentrok.

Ikea make up opbergen

En eerlijk is eerlijk, ik kan best tegen rommel maar niet in mijn make – up of nagellak stash!

Vandaar dat ik besloot zelf een systeem te maken voor mijn lipsticks. Het systeem waar ik nog steeds zo blij mee ben: Ikea Helmer kastjes waar al mijn make – up in zit! Ik moest alleen mijn make – up opbergen op een handige manier, dus ik besloot naar IKEA te gaan voor make – up organizers. MAKE – UP OPBERGEN Het eerste onderdeel wat ik. Vandaag een overzicht van leuke -en handige- make – up opbergers die je voor een klein prijsje bij IKEA kunt vinden.

Allereerst deze bakjes van Godmorgon die perfect passen in badkamermeubelen van IKEA. Ik kocht ze voor in mijn Alex kast waarin ik mijn make – up en nagellak opberg maar hier passen. Je kan er volgens mij niet zo veel in doen! Ik heb een ladekast van ikea waar ik ook kleding die niet op mijn kledingrek gaat in opberg, een van de lades heb ik voor al mijn make – up gebruikt. Deze lade heb ik dan verdeelt in allemaal vakken met van die ladeverdelers van de ikea (een soort stoffen bakjes zijn die van mij) en daarin heb ik alles. Ik ben ook benieuwd naar hoe jullie je make – up opbergen . De vakjes rechtsboven zijn ideaal om lipsticks in te bewaren, terwijl de grotere vakken voor geschikt zijn om producten in te leggen die je vaak gebruikt.

In de Godmorgon lijn vind je meer van dit soort opbergbakken, dus neem. Ik heb mijn mac lipsticks (9 stuks) gewoon op mijn make up kastje staan en al mijn andere lipsticks opgeborgen in een bakje van blond Amsterdam, die gebruik ik. Ik heb al een paar keer van die glazen opberg ruimtes gezien van de Ikea en dat vind ik persoonlijk mooier staan dan Hofta ladeverdelers. Deze kartonnen doos van de Tjena-lijn van Ikea helpt je alles van kleine bureauaccessoires tot make – up en haarspelden netjes op orde te houden. Jazeker, ik vond een opbergsysteem, waar ik zeker tevreden over ben.

Ikea make up opbergen

Het enige was dat ik rekening moest houden met de afmetingen van mijn ladeblok Micke van de Ikea. Meestal begint je make – up collectie met een tweetal producten.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik meer dan een tweetal producten heb. Make – up opbergen blijft een lastig iets. Als je werkt met laatjes zal je toch altijd losse bakjes nodig hebben om alles te verdelen en op orde te houden. Momenteel gebruik ik besteklades van Ikea en lege Glossyboxen om mijn make – up in te ordenen, maar bij Hema kwam ik ook een hele handige verdeler. Iets soorgelijks vond ik hier, van Ikea.

Ik hoop dat jullie, net als ik, wat inspiratie hebben opgedaan voor het organiseren en opbergen van je stash.