Klachten tempur matrassen

We hebben het matras geregistreerd en dat geeft 15 jaar garantie. Twee keer een e-mail gestuurd met de klacht enige reactie blijft uit. Ik had meer verwacht van de service van Tempur. Zeer teleurgesteld in het product en de afhandeling van de klacht ! Maar waar komen deze nadelen vandaan? Zijn de bewuste gebruikers van Tempur matrassen in de winkel wel goed ingelicht? Is het verwachtingspatroon wel goed afgestemd?

Ruim 6 jaar geleden kochten wij tempur matrassen en ik moet zeggen ik slaap nog iedere nacht heel goed. Mocht ik ooit weer een nieuw matras moeten kopen, dan wordt het weer een tempur. Bij eczeem en allergie klachten lijkt het mij niet verstandig om geschuimde matrassen aan te schaffen. Feiten op een rij over Tempur traagschuim matrassen en over de firma Tempur. Ik zit er over te denken een tempur matras te kopen.

Klachten tempur matrassen

Maar de gemaakte reclame ervoor is zo overtuigend. Heeft iemand negatieve ervaringen met d. Nou, zeg maar "beviel" want na een jaar hebben wij onze dure Tempurmatrassen eruit gegooid. Tegenwoordig zijn de gewone matrassen gemaakt dus van een set pocketveren met een bovenkant van tempur, maar dan blijf je er mee zitten dat je met. Ik heb reuma maar de klachten werden veel erger.

Tempur wil (prijs)vergelijk en concurrentie voorkomen – Welke-matras. Natuurlijk wilt een verkoper een bed verkopen, maar de verkoper wilt ook dat je niet terugkomt met klachten die voorkomen hadden kunnen worden en dat je dus positief bent over de geboden service. Trouwens, ik las dat Tempur nu 90 dagen comfortgarantie geeft zodat je het matras kan ruilen als je na. De matrassen van TEMPUR kenen een aantal nadelen waarover klachten ontstaan. Slechte ventilatie: zweten in bed wordt met name veroorzaakt door het dekbed en niet door het matras zelf.

Dat vind ik een twijfelachtige partij. Toen ik laatst zelf op zoek was naar een goedkoper traagschuim matras voor erbij (Heb zelf Tempur ) ben ik wat gaan onderzoeken. Deze site plaatst overal en nergens fake reviews en veel informatie websites blijken ook opeens van hen te zijn. Klachten dienen altijd gemeld te worden bij de TEMPUR Dealer waar het product is aangeschaft. Hierbij wil ik een klacht melden over Huberts Slaapcomfort : Wij hebben afgelopen zomer Tempur matrassen gekocht bij Huberts Slaapcomfort te Roosendaal.

Klachten tempur matrassen

Deze matrassen bleken voor ons veel te hard.

Dé matras met de befaamde drukverlagende eigenschappen – Op TEMPUR matrassen draait u beduidend. Het verlicht lichaamelijke klachten veroorzaakt door drukpunten. Een matras is meestal niet de oorzaak van rugproblemen, maar kan wel pijnklachten beïnvloeden. Een goede matras vermindert of voorkomt klachten, een slechte kan ze verergeren. Er zijn verschillende aandachtspunten waar je bij de aanschaf op moet letten. Hierdoor zal uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke positie rusten, zonder dat het matras tegen uw spieren en gewrichten duwt, dit is vooral zeer wenselijk wanneer u gevoelige spieren, gewrichten, moeilijke bloedsomloop, reumatische of aanverwante klachten heeft. Ik heb een Tempur matras (is ook traagschuim trouwens, zie dat al meer genoemd is).

Ik ben altijd weer blij als ik weer naar huis mag en op mijn Tempurmatrasje mag gaan liggen. Ik heb mij destijds door dezelfde klachten laten verleiden om deze matrassen aan te schaffen tesamen met 2 boxsprings. Tempur Sensation Breeze Matras 22 cmEen innovatief matras dat de bewegingsvrijheid van traditioneel verenmatras combineert met de nieuwste Breeze technol. Na een weekje vakantie (april) voelde ik me geweldig (lichamelijk) en een weekje op mijn eigen dure matrassen was het weer bal.

Over tempur lees ik op het Tros Radar forum dezelfde klachten als ik met M-line heb. Ze worden nu door miljoenen mensen gebruikt om de slaap en kwaliteit van leven te verbeteren. Mensen met lage rugpijn en overige rug-, nek- en schouderpijn ondervinden vermindering van de klachten op de matrassen en kussens van Tempur. In onze winkel in Amsterdam kunt u zelf ervaren hoe.