Lekkere dingen op stokbrood

Meer ideeën over Gevuld brood recepten, Stokbrood recept en Stokbrood voorgerecht. Vandaag op mijn blog het gemakkelijke maar ontzettende lekkere recept voor gevuld stokbrood met gehakt. Soms zijn de meest simpele dingen het lekkerst, zoals bijvoorbeeld deze supersnelle tomatensalsa. Lekker kaas erop smelten, tomaat, ham en oregano erop.

Uithollen en dan vullen met knakworstjes en augurk met mosterd en ketchup.

Lekkere dingen op stokbrood

En zo zijn er nog duizenden dingen te verzinnen. Recepten In cache Vergelijkbaar recepten met stokbrood beleggen: Ideeen voor het beleggen van stokbrood, gevuld stokbrood, Gevuld stokbrood en Gevuld Stokbrood. Nog niet afgebakken stokbroodje, kruidenboter, smeerkaas met sambal, plakjes ontbijtspek … 0-10 min. Bereid snel en makkelijk uw gezond stokbrood gerecht of maaltijd om te eten of drinken met dit stokbrood recept. Allerhande lekkere stokbrood recepten om te koken, bakken en braden.

Nog lekkere ideetjes voor op stokbrood ? Bijvoorbeeld een lekkere kaas of salade. Edit: Het liefst geen vis, vlees of kip, ben vegetariër.

Lekkere dingen op stokbrood

Ik wil het simpel houden maar wel uniek dus niet pindakaas ofzo en ook geen vis want dat vindt ik persoonlijk niet zo lekker. Toegevoegd na 2 uur: bedankt voor al jullie tips. Er zaten veel lekkere dingen tussen uiteindelijk heb ik de ene helft van het stokbrood bedekt met kaas en kruiden en de andere. Het wordt bij de hoofdmaaltijd gegeten, maar is ook lekker als goedbelegde sandwich of gegrild als toast. Stokbrood is een langwerpig, knapperig Frans brood dat heerlijk is bij soepen, vlees en vis.

Weekmenu Veel honger, weinig inspiratie? Hol de stokbroden uit met behulp van een lepel. Vul de stokbroden met het gehaktmengsel. Verdeel wat geraspte kaas over de stokbroden.

Zet de gevulde stokbroden ongeveer 10 minuten in de oven totdat het stokbrood mooi. Heel simpel: slankie smeerkaas, dat vind ik echt heel lekker op toastjes. Stiekem vind ik ze best wel lekker ! Maar ik zou natuurlijk geen foodblogger zijn als ik er niet mijn eigen draai aan zou willen geven Ik dook dus de keuken in met wat afbakstokbroden (dat wel, zelf maken was me iets teveel werk) en wat lekkere dingen voor erin. Het is mega makkelijk maar het resultaat is. Ik had laatst op een terrasje een heel lekker stokbroodje. Heeft iemand nog lekkere danwel creatieve ideeën? Toch blijf ik het lekker gevuld stokbrood noemen, dat hoort zo in mijn beleving. Vraag me eigenlijk af of mijn broers, die ook allang allebei op zichzelf wonen, dit ook nog wel eens maken.

Ik maak het soms nog wel eens als snel dineetje, af en toe nog met wat soep of salade erbij. Vermeng de olijfolie met de knoflook, laat het even staan en zorg dat de smaak er goed in trekt. Erg lekker bij de soep, lunch of bij de borrel. Als je de stokbroden niet te… ReceptBrood.

Beleg een stokbrood met 8 dunne plakken prosciutto, 2 bollen mozarella, zongedroogde tomaten, basilicum, peper en zout. Op zoek naar lekkere inspiratie voor hapjes? Oud brood gebruiken – 10 geniale toepassingen. Zo maak je heel eenvoudig je eigen paneermeel.

Pak een oude, taaie boterham en wrijf deze tussen twee handen door elkaar. Lekker met kaas en ook een tosti zonder kaas is een feestje om te.