Leren jas stinkt

Meng een gelijke hoeveelheid gedestilleerd witte huishoudazijn met een gelijke hoeveelheid water en besproei de jas of wrijf ze hiermee in. De eigen geur van en het zuur in de azijn neutraliseren samen de ongewenste geurtjes. Hang de jas hierna in een goed geventileerde kamer of eventjes buiten voor. Nu heb ik vorige week een nieuwe lederen jas gekocht maar hij stinkt sterk naar leer, je ruikt hem al op twee meter afstand wat enigzins genant. Daarna heb ik het gewassen op 40 graden, met ossengalzeep de oksels goed ingesmeerd. Vorige week heb ik het voor het eerst in maanden weer aangetrokken, maar ik vond het zo muf ruiken van binnen.

Leren jas stinkt

Het lijkt wel een lijflucht (terwijl ik echt heel schoon ben op mezelf!), het komt ook van de binnenkant. Ik heb sinds een paar jaar een leren jasje. Dit is vooral een goede methode als je leren schoenen, een leren jasje of een leren portemonnee probeert te behandelen. Als het leer na het gebruiken van huismiddeltjes of een vrij verkrijgbaar reinigingsmiddel nog steeds stinkt, dan is het wellicht tijd om met het voorwerp naar een schoenhersteller te gaan om het. Nu heb ik de jas al een paar keer met febreze ingespoten, en de geur werd wel minder maar is nog steeds heel erg aanwezig.

Er hangt een doordringende lucht aan die je door het hele huis ruikt. Gelukkig maar, ik heb een leren jas die ook een vage geur heeft, heel vervelend. Nieuwe bank, hoe krijg ik die nieuwgeur weg?

Leren jas stinkt

Help, mijn nieuwe laarzen ruiken naar de. Hartstikke nieuw dus, behalve dan dat het echt verschrikkelijk naar sigarettenrook stinkt ! Febreze, robijnspray en dat soort spul. Wat kan je doen tegen een stinkende leren (hand)tas. Heb een leren jas, het liefst gebruikte ik ook een leren portemonnee, maar hoe krijg je dat originele leren luchtje weer terug?

Hoi ik heb een hele mooie leren tas gekocht in Marokko maar god wat stinkt dat ding. Weet iemand hoe ik dat het snelst weg krijg? De leren jas is het favoriete kledingstuk van veel mensen. Omdat leer kan worden gedragen als een tweede huid en is comfortabel om te dragen, wordt dit kledingstuk vaak heel vaak gedragen. Merkt u dat uw favoriete kledingstuk stinkt naar zweet, zodat u corrigerende maatregelen kan nemen zelf of breng het naar de.

Het klinkt misschien wat vreemd, maar het zuur in de azijn zal de stank tegengaan en de pH-waarde doen nivelleren. Stop je stinkende kledingstuk in een vuilniszak met de actieve kool en laat het minimaal een nacht en maximaal een week (hangt af van de geursterkte) in de zak zitten. Heb net een leer jasje binnengekregen die nogal sterk ruikt. Een kledingstuk lijkt schoon na het wassen, maar wanneer je het een half uur aan hebt, stinkt het alweer naar zweet.

Maar wanneer je dat leuke truitje of jasje een half uur draagt, komt er een vervelende zweetlucht naar boven! De kans is groot dat de wasmachine niet alle. Ik had mijn winterjas vorige week voor het eerst aan in de regen zonder dat ik mijn capouchon op had. En de voering van de capouchon is toen ook helemaal nat geworden, dat is opzich geen probleem, maar het begon onwijs te stinken.

Leren jas stinkt

Ook als de jas weer helemaal droog is komt er nog steeds een raar. Hey Mijn motorpak stinkt (verduft), ik denk dat er misschien een schimmel inzit. Is er een manier om de stank weg te krijgen (wassen,stomen, ander middel…)?

Heb maar één leren tas die ik heb gekregen van mijn zus en die stinkt eigenlijk niet eens. Verder koop ik nooit bewust iets van leer.