Make up opbergen action

Ik tover de houten bakjes van de Action om in bakjes voor onder andere mijn. Sinds een paar maanden heb ik mijn make-upkast behoorlijk netjes gesorteerd. Voorheen was het altijd God zegene de greep of ik iets kon vinden of niet, nu heeft alles een logische plek. Ik vond gisteren een paar handige bakjes bij de Action die mijn make – up nog mooier sorteert!

Verder is de organizer gemaakt van een stevig, doorzichtig materiaal. Iets steviger dan mijn bakje van de Action.

Make up opbergen action

Dit is hoe ik mijn everyday make – up erin stash. Orden jouw make – up verzameling met deze handige make – up houder. Deze houder geeft je overzicht in je make – up assortiment. Niet meer zoeken naar je oogpotlood, lievelingslippenstift of mascara, want je ziet hem in een oogopslag in deze houder staan. Mooie plastic bakjes voor make – up, die ik bij de Amerikaanse beautygoeroes zo vaak spot, zijn in Nederland nauwelijks te vinden. Bij Flying tiger heb je een opbergding met 10 van die vakjes voor 8 euro!

Een rekje al je make – up, kwasten, schuifspeldjes, elastiekjes etc. Ik was laatst in de Blokker en zag toen opeens dit ding hangen. Je had hem in het lichtroze en in het zwart, beiden met een hanger zodat je hem in je kledingkast kan hangen.

Make up opbergen action

Natuurlijk kun je het ook groter aanpakken en een ladekast inrichten. Bij IKEA hebben ze veel mooie kastjes, al heeft de Action tegenwoordig ook veel opberg spul, die zien er ook mooi uit én zijn lekker cheap. Deze kwam overigens ook bij de Action vandaan! Deze is iets kleiner en naar mijn mening ook iets minder praktisch.

Ik bewaarde in dit bakje mijn alledaagse make – up. Er zitten hier meer kleine vakjes in (voor lipsticks bijvoorbeeld) en hij is ook. Action is echt een heerlijke winkel als je lekker budget wilt gaan shoppen. Ik kom er persoonlijk heel graag en meestal zonder doel maar ik neem toch elke keer weer wat mee na huis toe. Heel veel van de spullen die ik er weg sleep gebruik ik in. Blokker heeft een grote collectie opbergmogelijkheden!

Op werkdagen voor 21: 00 uur besteld, morgen in huis, of afhalen in meer dan 600 winkels. Vanmiddag heb ik bij de action deze post sorteer bak gekocht. Hij was maar 3,59 en is perfect voor mijn palettes! Ik denk alleen wel dat ik hem nog ga verven ofzo. Hebben jullie een kaptafel of een opbergsysteem voor je make up ? Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar.

Het is de bedoeling dat we hier ideeën gaan posten over hoe je je spullen creatief op kan bergen. Bijvoorbeeld je nagellak, make – up, zonnenbrillen, parfum, etc. Ik had al een paar ideeën: -Nagellak of sieraden oid in doorzichtige potjes of een kleine vaas. Bij de action verkopen ze harten voor aan de. Het liefst kijk ik de hele dag filmpjes over hoe je het beste, makkelijkste of het goedkoopste je make – up kan opbergen en organiseren. Ondertussen heb ik voor mezelf een handig en goedkoop systeem gevonden, dus vandaag deel ik die met jullie.

Mijn make – up opbergen … het is iets waar ik eigenlijk altijd mee worstel. Te weinig ruimte en te veel make – up. Nul komma nul overzicht… Overvolle laatjes. Zucht… Had ik maar een walk-in-beautycloset. Maar goed, die heb ik niet dus moet ik het anders aanpakken. Regelmatig kijk ik op YouTube voor handige tips en.

Handige acryl organizer voor make up en sieraden stapelbare make up en sieraden organizer gemaakt van acryl. LEGO opbergbox brick 8 van het merk LEGO License. Douglas Douglas Moederdag Opbergdoos Badaccessoire. Handig en luxe opbermeubeltje voor uw favouriete make – up producten en penselen.