Make up opbergen hema

Een rekje al je make – up, kwasten, schuifspeldjes, elastiekjes etc. Bekijk de categorie make – up accessoires op hema. Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Make up opbergen hema

Ik weet dat Action, Kruidvat en Xenos prachtige beauty organizers verkopen en nu kunnen we ook bij HEMA terecht voor een handig, doorzichtig exemplaar om onze everyday make – up in te stashen. En goed nieuws, deze is qua indeling een stuk praktischer. Ik zal jullie eerst mijn oude, schmutzige. Laatst liep ik met Larissa door de Hema toen mijn oog op hele mooie opbergboxen viel. Niet van die hele grote joekels voor onder het bed ofzo, maar prima stapelbare tafelmodelletjes en ook nog eens opgedeeld in kleinere vakjes. Hij is vrij smal, maar vooral door het handige laatje eronder kan ik mijn dagelijkse make – up erin kwijt, echt een top ding!

SAMSUNG CSC Ten tweede heb ik deze bak met handige lades gekocht.

Make up opbergen hema

Ook deze komt van de Xenos en bevat anti-slip matjes. Make – up opbergen blijft een lastig iets. Als je werkt met laatjes zal je toch altijd losse bakjes nodig hebben om alles te verdelen en op orde te houden.

Momenteel gebruik ik besteklades van Ikea en lege Glossyboxen om mijn make – up in te ordenen, maar bij Hema kwam ik ook een hele handige verdeler. Handige opbergbakjes Action – La Vie Sanne. Wat voor opbergsysteem gebruiken jullie voor je make – up ? Ik had zelf altijd de doorzichtig plastic langwerpige Ikea bakjes welke uitstekend pasten bij. Een hele tijd geleden schreef ik al eens over het handige opbergsysteem van HEMA, dat perfect was voor make – up. Ondertussen heb ik flink wat bakjes er bij gekocht.

Blokker heeft een grote collectie opbergmogelijkheden! Op werkdagen voor 21: 00 uur besteld, morgen in huis, of afhalen in meer dan 600 winkels. Waarom je make – up in een lade opbergen ? In deze vaasjes worden jouw lipsticks, kwasten en foundations juist mooie eyecatchers. Vandaag heb ik een leuke budget tip om je make – up in te bewaren. Op zoek naar Opbergboxen En Opberglades?

Make up opbergen hema

Shop nu online of in één van onze winkels! Valt het al op dat HEMA een goede plek is voor opbergdozen en -boxen?

Je hebt schattige dozen zoals de variant op de linkerfoto hierboven. Wil je het liever beter organiseren? Je hebt een leuke make – up stash, maarja die moet je wel ergens kwijt! Ik heb al mijn make – up spulletjes in de eerse lade van mijn ladekast. Potloodjes heb ik in leuke bekertjes.

Maar met lipstick is het toch lastiger. Ik ben heel blij met mijn make – up collectie. Niet alleen met de inhoud daarvan, maar ook met hoe het is ingedeeld. Het is overzichtelijk, licht en ruim. Koop of Verkoop hema op Marktplaats. Vraagprijs € 2,00 vraagprijs is exclusief verzendkosten verzendkosten.

Uw pasjes veilig opbergen en toch snel bij de hand! De pagina die je zocht is niet gevonden. We werken er hard aan om dit op te lossen. Hier kan je terug naar de home page. Opbergbox Set van 2 – Mintgroen – pt, (present time) – Waar wonen genieten is.

IKEA – SNIKA, Blik met deksel set van 3, groen,, Perfect. Bevestig een magneetje achter de verpakkingen van je make – up en plaats deze tegen een magneetbord. Ladekast van massief mangohout, wit.