Make up tasje primark

Primark Beauty 01 Selfiewaardig sporten Dag, rode wangen! Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Voeg jij je dit seizoen bij de jetset? Met al die mooie make-upspullen van afgelopen jaar zou het ons niet verbazen als jouw make-upla behoorlijk vol zit. Dit make – up tasje van Tinkerbell is te schattig en te koop bij de Primark voor nog geen 5 euro. Vroeger gooide ik deze items nog wel eens bij mijn kam, crèmespoelig en tandenborstel in mijn toilettas. Nu neem ik mijn make – up altijd in een apart tasje mee.

Toen mijn oude vertrouwde tasje laatst kapot ging (lees: ik had het ding zo vol gepropt dat de rist kapot ging, uiteraard!) snelde ik naar de Primark. Make – up tasje Primark Disney collectie Tinkerbell. Koop dit product veilig met iDEAL, Paypal of Mr Cash. Ik zag hem vanuit mijn ooghoek, keek naar de prijs en twijfelde geen moment. Deze schattige tas moest ik wel meenemen. Want waar marmer is, daar ben ik ook!

Make up tasje primark

Ik heb dit tasje ooit gekregen van mijn tante en gebruikte hem eigenlijk niet ik heb hem nu 3 weken in mijn kast staan en doe er niks mee dus dacht ik misschien kan ik iemand anders er blij mee maken. Schattig setje make – up tasje en toilettas. Tasjes zijn kort gebruikt, zien er dus ook nog goed uit. Binnenin zit een spiegeltje en 3 aparte vakken. Tasje voor make up van de primark, nooit gebruikt.

De kleur is heel licht groen ( op de foto is een beetje meer blauw) verzendkosten zijn voor de koper. Gemaakt van een zachte pluche stof handig. Cute Doughnuts – bag by Betsey Johnson. Primark heeft niet alleen leuke budget kleding, maar ook mooie budget make – up ! De beautylijn van Primark is heel uitgebreid: oogschaduw, lipliner, toilettassen, poeder, kwasten, luchtjes. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes.

Laatst was ik toevallig in Hoofddorp dus ben ik meteen even de Primark ingedoken om wat make – up in te slaan die ik vandaag voor jullie zal reviewen. Ik koop wel graag dingen waar ik iets aan heb, een setje toilettassen en een make up tasje kan ik goed gebruiken. Het mooie van deze toilettassen is dat je er twee krijgt voor maar €8. Lekker winkelen zonder zorgen – Gratis verzending en. Opnieuw wordt het internet weer helemaal gek om een product van Primark.

Make up tasje primark

Na het succes van de Beauty and the Beast-collectie, brengt de budgetketen nu een superleuke Tinker Bell make – up tas uit.

Aan de binnenkant is de toilettas ook van stof en bevat een lichtroze kleur. Het toilettasje is te koop bij Primark en kost € 4,00. Liggen jouw beauty- en make – up items los in je tas of maak je gebruik van een toilettasje ? Nadat ik vorige week een make – up look had gemaakt met alleen maar beautyproducten van Action. Aangezien ik me steeds meer in make up probeer te verdiepen, werd mijn tasje iets te klein. Ik kon er helemaal niet aan weerstaan! Het is een heel stuk groter dan mijn vorig tasje EN het is dan nog eens van Disney.

Hij is dan ook ongelooflijk handig want je kan per categorie je make-up opbergen in de make – up tas. Je kan hem makkelijk meenemen en op vakantie hang je hem bijvoorbeeld aan het haakje waar de badhanddoek. Ja dames, het is gewoon zo: we nemen allemaal regelmatig een kijkje op de make -upafdeling van de Primark. Want de PS make – up van Primark is niet altijd even goed, maar soms zitten er toch fijne producten tussen. Om onze volgers te bedanken, geven we 10 superleuke handtasjes van Primark weg, die we volstopten met nagellak en make – up van LCN. De helft van de spullen deed ik er als nog niet in en bleef ik maar los in mijn tas gooien, waardoor er naar een paar dagen, weer meer spullen los in mijn tas lagen, dan in de bag-in-bag.

Een klein ( make – up ) tasje vind ik veel prettiger werken en zo heb ik alles in mijn tas gewoon handig in kleine (make-up). Dit is een prima product om mee te nemen in je tas tijdens een lange (werk)dag, en om tussendoor je make – up even mee bij te werken. Entdecke und sammle Ideen zu Primark makeup auf Pinterest. Weitere Ideen zu Primark, Make – Up -Produkte und Textmarker.