Mijn moneyou inloggen

MoneYou ziet het als haar plicht je geld en je gegevens te beschermen. Lees meer over Veilig internetbankieren. VeriSign is het meest betrouwbare keurmerk op internet en biedt de meest veilige SSL-certificaten die beschikbaar zijn voor iedere site-bezoeker. Op Moneyou en Mijn Moneyou zijn je geld en gegevens veilig! In deze module beheer je je spaarrekeningen. Je vindt hier een overzicht van je rekeningen en je kunt de mutaties daarop raadplegen en downloaden.

Mijn moneyou inloggen

Ook kun je hier een nieuwe spaarrekening openen en toevoegen aan je account. Hier kunt u inloggen op Mijn Hypotheek. Gebruik het e-mailadres waarmee u een Mijn Hypotheek account heeft aangevraagd. Heb elke keer,bij inloggen, dat mijn wachtwoord niet word herkend of dat het niet overeen komt met de gebruikersnaam. Moet hiervoor elke keer opnieuw bellen naar de helpdesk en van elke andere medewerker krijg ik een ander antwoord.

Ik wil in een paar muisklikken kunnen zien wat er op mijn rekening staat of wat ik. Daarbij stelt Moneyou ook een opmerkelijke nieuwe voorwaarde: namelijk verplicht 1x per 10 dagen inloggen. Het is naar mijn mening een vreemde en klantonvriendelijke voorwaarde.

Mijn moneyou inloggen

Ik heb MoneYou gevraagd deze voorwaarden te herzien of anders mijn spaarrekeing per 5 sept. Hierbij wil ik een klacht melden over Moneyou.

Maar zodra ik berichten wil bekijken of een overboeking wil doen schiet de pagina te. Na het overschrijven van een bedrag, komt het niet op mijn MoneYou rekening, het bedrag is wel binnen gekomen bij Moneyou. Omdat mijn moeder de loginnaam en tenaamstelling graag wilde wijzigen, hebben we contact opgenomen met Moneyou om dit te regelen. Na een paar weken konden we nog steeds niet inloggen met de nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord-combinatie.

Dat “vindt MoneYou belangrijk”, zo stond in de toelichting. Na een storm van protest werd de maatregel teruggedraaid naar de oude eens-per- maandinlogverplichting. Dat riep vele vragen op, getuige mijn inbox, over of een bank dat zo kan eisen allemaal. Eenmaal alle persoonlijke gegevens ingebracht op de site, kregen we een mail met onze gebruikersnaam, waarmee we kunnen inloggen op onze persoonlijke pagina en we ons rekeningnummer kunnen vinden. Lekkere miskleun van MoneYou, deze week.

Komen ze opeens met een mededeling dat je als spaarder bij MoneYou verplicht wordt om eens in de tien dagen in te loggen. Er staat op die rekening van mij misschien een paar euro, mijn actieve spaarrekening huist allang elders. Hoelang gaat het duren voordat overboeken van SNS naar het nieuwe MoneYou rekeningnummer mogelijk is. Mijn eerste reactie was: is alleen het deel ABNA gewijzigd in MOYO? Lees de meningen van gebruikers over Moneyou Sparen uitgegeven door MoneYou. Je moet alleen niet updaten, maar de oude app gewoon verwijderen, daarna opnieuw installeren, dan komt pas de optie inloggen met vingerafdruk tevoorschijn. Deze is namelijk een onderdeel van mijn beveiliging. Mijn spaarrekening bekijk ik hoogstens 2 keer per maand.

Ik heb een minder goede revieuw over moneyou, omdat het niet goed ging met inloggen, het wilde maar niet lukken, om hulp te verkrijgen moest ik telefonisch contact opnemen, ook dat verliep. Ze maken het nogal ingewikkeld met hun inlogprocedure ! Waarom niet via gsm zoals moneyou of fortuneo?