Net zwanger gele afscheiding

Hoe langer je zwanger bent, hoe meer afscheiding je normaal gesproken hebt en hoe wateriger deze is. Als normale afscheiding opdroogt kan het wat gelig worden en een beetje zuur gaan ruiken. Tijdens de zwangerschap kan je afscheiding ook ietsjes geler zijn. Hallo meiden, Helaas kan ik over dit onderwerp weinig vinden op internet. Het is veel meer dan normaal, maak ik mij niet druk om, lees ik overal.

Net zwanger gele afscheiding

Gelige afscheiding, zwanger of menstruatie – Zwangerbuikkramp. Rond de puberteit verandert de hoeveelheid naar meer, en zal vaak rond de overgang weer minder worden. Ingedroogd is het altijd geel van kleur. Nod hele gele afscheiding gehad, dit was dus natuurlijk wel wat eerder als bij jou. Maar bij mij is er nooit iets geks gebeurd. Het is nog wel helder van kleur tot wit toe.

Afscheiding bij zwangerschap, wat kan ik doen? Als het bij jou echt geel is en het ruikt niet fris, kun je even langsgaan bij de huisarts. Wellicht dat er toch een lichte irritatie zit ofzo. Gele afscheiding: wat zijn de oorzaken van gele afscheiding? Hieronder hebben we de belangrijkste 11 aanwijzingen dat je zwanger bent opgesomd in een handige infographic.

Helaas kan dit verschijnsel ook optreden als je ongesteld bent of moet worden en als je net met de pil bent begonnen. Als je zwanger bent, heb je ook meer last van afscheiding dan anders. Maar je gele lichaam is niet iets wat je kunt zien, dus inderdaad heeft je afscheiding daar niets mee te maken. Aan het begin van mijn zwangerschap ben ik bij de huisarts geweest en die constateerde een schimmelinfectie maar omdat je als je zwanger bent niet veel medicijnen mag en omdat ik ook alergisch ben voor sommige medicijnen heb ik.

Wanneer een vrouw zwanger, haar lichaam ondergaat vele veranderingen door veranderingen in hormoonspiegels. Ik heb ook een beetje gelige afscheiding. Daarnet bij het naar toilet gaan merkte ik een echt dikke (taai draderig) gele afscheiding. Ik lees ook steeds dat je bij zwangerschap last hebt van veel afscheiding, terwijl ik net heel erg weinig afscheiding heb. En als ik dan iets zie is het dik taai en geel.

Een beetje moeilijk uit te leggen, maar hopelijk hebben jullie er wat aan. De vaginale afscheiding tijdens je zwangerschap is bovendien dunner en wateriger dan je gewend bent.

Net zwanger gele afscheiding

De gele afscheiding wordt altijd in verband gebracht met een bacteriƫle infectie in de vagina. Je merkt vaak meteen nadat je zwanger bent geworden dat je afscheiding verandert. Normale afscheiding tijdens je zwangerschap is doorzichtig of wit en vloeibaar, slijmerig en plakkerig. Als je afscheiding groen of geel wordt, is het verstandig om je huisarts te bellen. Dit zou na een paar dagen over moeten gaan. Bij gele of groene afscheiding heb je waarschijnlijk te maken met een ontsteking of een soa en kan je het beste contact.

Nu heb ik vannacht ongi-pijn gehad en verlies ik meer wit, en soms een beetje geel. Zoiezo als je zwager betn veranderen je hormaonen en kan je meer gelige afscheiding hebben en als je utrogestan neemt nog meer. Net als jou ben ik ook 5 weken zwanger. Ook je vaginale afscheiding verandert gedurende je zwangerschap.

Wanneer je echter merkt dat de kleur van je afscheiding geel of groen wordt, dien je direct contact op te nemen met je huisarts.