Optische kabel blijft niet goed zitten

Kan hier niet een goed antwoord op vinden met de search, maar ik heb hetvolgende probleem: Ik heb mijn 360 aangesloten dmv de officiele MS vga kabel. Ik heb trouwens wel geluid, maar dan moet ie dus precies goed zitten, bovendien wordt het geluid vaak onderbroken, omdat ie dus gewoon niet. XBOX Optical out werkt niet meer Waar iemand ongeveer een soortgelijk probleem had op zn X-Box, en deze later maar die kabel vastgetaped had. Optische kabel blijft niet zitten – PS3 forum Wikipedia – PS3.

Optische kabel blijft niet goed zitten

Hallo allemaal, Ik heb laatst een Headset (sharkoon x-tatic) gekocht met 5. Ik had de optiches kabel aangesloten in me ps3 maar hij bleef al niet goed zitten. Dus toen had ik hem gewoon laten zitten. Alleen ik krijg aan alle twee de kanten de stekker van de optische kabel niet echt vast in de twee apparaten. De kabel blijft niet vast zitten in de speler en valt er gewoon uit.

Ik heb een optical SPDIF kabel, die ze ook TOSLINK- kabel noemen blijkbaar want dat staat op het zakje. Het gekke is dat op alle drie de apparaten de kabel niet blijft zitten, als je hem in de aansluiting duwt valt hij er meteen weer uit.

Optische kabel blijft niet goed zitten

Het lijkt mij dat de kabel niet goed is, en niet goed genoeg klemt. In dit geval breekt het klepje af als een connector van een optic cable niet juist geplaatst wordt en daarna met kracht naar binnen wordt gedrukt. Bij correct plaatsen gebeurd dit niet. Betekent dat reparatie voor kosten. Klepje optische ingang is afgebroken? Dat is een normale optische toslink aansluiting.

Blog met informatie over optische toslink audio kabels en accessoires. Hierdoor is de stekker minder lang, waardoor deze niet meer in de weg zit. Ik heb de firmware van de TV nog niet bijgewerkt, wel van de Amino en de HT. Alle settings staan goed, bij alle 3 de apparaten. Daar heb ik ook al weken niets aan veranderd. Een audiokabel kopen, het klinkt als iets dat zonder problemen gedaan moet kunnen worden. Dat is dan ook meestal wel het geval, maar toch is het belangrijk om even stil te staan bij de keuzes die je hebt wanneer het op audiokabels aankomt.

De optie dat de toslink kabel kapot is lijkt me onlogisch, deze wordt immers ook gebruikt bij mijn chromecast, en die werkt gewoon. Op het gebied van audiokabels zijn er namelijk een aantal alternatieven. Vind hier alle reviews over de Valueline High-end Optische Kabel (Toslink) 1 meter bij Coolblue.

Optische kabel blijft niet goed zitten

De kabel is ERG licht, Daardoor kun je hem makkelijk overal achter stoppen en de kabel blijft makkelijk in positie liggen. Optische vezels worden op grote schaal toegepast in onder andere optische communicatie, waarbij gegevensuitwisseling over grotere afstand en met grotere. Volgens Kao en Hockham kwam het verlies van signaalintensiteit vooral door de kwaliteit van de vezels die destijds werden gebruikt, en niet door effecten als. Ik zit al ne hele tijd te zoeken hoe ik via mijn optische kabel 5. Een optische kabel is een goede oplossing om een tv aan te sluiten op een home cinema set of soundbar. Zo wordt de optical fiber beschermd en blijft de kabel soepel.

Weet je niet zeker of een optische kabel voor jouw apparatuur geschikt is? Voordeel van digitaal, t komt aan of niet haha. Home Cinema Set aansluiten op TV-ontvanger met een optische kabel. Dus, het is mogelijk dat een extreem slechte optische kabel een slechter geluid geeft dan een goede optische kabel.

Hoi Michael, Ja ik heb nieuws: beide apparaten hebben een optische poort dus ik heb een optische kabel gekocht, ik was zó blij met de tip! Ik krijg echter niet voor elkaar dat het geluid via de boxen loopt. Ik doe vast iets niet goed, maar ik zie het. De goedkoopste is ook altijd goed aangezien een digitaal signaal gewoon werkt of niet werkt, de kwaliteit van de kabel maakt dus niet uit! Kabel blijft ook heel slecht in de optische poorten zitten.

Ligt niet aan de playbar, heb inmiddels een nieuwe onder garantie gekregen en probleem blijft. Ook diverse optische kabeltjes gebruikt en geen verandering.