Oude versterker aansluiten op nieuwe tv

Goeiedag, Ik wil weten wat ik precies nodig heb om mijn oude versterker aan te sluiten op mijne nieuwe tv. Ik kon bij mijn oude televisie een tulp naar aux kabel gebruiken maar aangezien mijn nieuwe televisie geen aux heeft lukt dit niet. Nieuwe TV, oude versterker – Helpmij. Samsung Smart TV op " oude " versterker zonder optisch aansluiting. TV speakers worden uitgeschakeld zodra er een stekker in de koptelefoon aansluiting wordt gedrukt. Ik wil graag mijn versterker aansluiten maar heb geen idee hoe dit moet. Jammer dat er geen subwoofer, centerbox enz. Hopelijk zijn twee gewone boxen ook voldoende om mooi geluid binnenkamers te.

Om het geluid als analoog naar een versterker of receiver te kunnen sturen, zal dus waarschijnlijk gebruik moeten maken van de hoofdtelefoon- aansluiting. Het niveau van het signaal moet je dan instellen m. Als je deze te hoog of te laag instelt, heb je kans op vervorming. Maar goed, mensen hebben soms ook nog een zeer goede maar gedateerde analoge versterker of zoals ik, een nieuw apparaat dat geen digitaal eet (in mijn geval een gemodde Sonos AMP).

Oude versterker aansluiten op nieuwe tv

Ik zie een aantal opties voor een zo goed mogelijk geluid: Aansluiten via de hoofdtelefoon- aansluiting. Nu is het zo dat mijn vader een nieuwe versterker inclusief Blu-Ray heeft gekocht,maar vind hem te ingewikkeld en wilt hem ruilen met mijn simpelere set. Dus wat heb ik nodig om mijn PS3 geluid te.

Volgens de gebruiksaanwijzing zit er wel een aansluiting op voor een TV spel of laserdisc. Vreemd dat er geen digitale ingang op de receiver zit, terwijl het wel een surround versterker is. Nu heeft u een nieuwe tv gekocht en kunt u deze aansluiting niet meer vinden aan de achterkant van uw tv. Het kan zijn dat uw tv een speciale aansluiting hiervoor heeft, maar het kan ook zijn dat de.

Alleen de mediabox en de versterker. Nu wil ik dit natuurlijk weer op deze manier aansluiten, maar ik heb een oude versterken met alleen. Ik probeer mijn tv aan te sluiten op mijn versterker, maar wat is nou de handigste manier om dit te doen? Mijn versterker heeft de volgende mogelijkheden: Voornaamste waarvoor ik het wil gebruiken is het volgende.

Als ik mijn laptop op mijn tv aansluit via hdmi, wil ik het geluid over mijn luidsprekers. Als je nieuwe TV een SCART-uitgang heeft, kun je verloopsnoertjes kopen die rechtstreeks je receiver in kunnen. Tja, nadat wij onze oude analoge CRT TV ingeruild hadden voor een flatscreen kon ik hier ook de tv niet meer aansluiten op de analoge versterker. In dit artikel behandel ik dan ook even kort wat de beste oplossingen zijn en verwijs ik naar een aantal interessante artikelen over het aansluiten van de componenten in je home cinema systeem.

Oude versterker aansluiten op nieuwe tv

Re: stereo installatie aansluiten op een LED KTV. Normaal werk je met een versterker met een hdmi ingang en die sluit je dan aan op een hdmi poort ( meestal de 2de) van je tv. Zo is het toch op mijn panasonic die ik net gekocht heb ( nieuw van deze week nogmaar) Maar ik zit een beetje met hetzelfde.

Het is ook wel mogelijk met de tulp-stekkertje of de hoofdtelefoon aansluiting tv – geluid af te tappen en naar je geluidsinstallatie te brengen, als noodoplossing, terwijl je op een nog aan te schaffen optische kabel wacht (bij je soundsystem is die wrsl wel meegeleverd), maar tussen twee moderne sony apparaten is dat. En wil je je DVD speler op je coax- aansluiting aansluiten ? Heb daar nooit verloop kastjes voor kunnen vinden. Ik had mijn DVD speler met scart op de videorecorder aangesloten en de video recorder via coax op de TV. Dit weekend had onze oude tv (laatste generatie van Sony met Beeldbuis) het opgegeven na 8j trouwe dienst Zaterdag zijn we een nieuwe. Het probleem is dat er een digitale versterker in de subwoofer zit, en alle kabels van de surround komen daarin toe.

Ik heb ongeveer hetzelfde probleem gehad.