Pax kast vastzetten

We willen allemaal dat onze kinderen thuis veilig zijn. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Voorkom daarom ongelukken door kantelende meubels. Hier lees je hoe je dat het beste kunt doen. IKEA verzoekt klanten met aandrang om te controleren of hun IKEA ladekasten en buffetkasten veilig verankerd zijn in de muur met het in de verpakking meegeleverde beslag. Het viel ons op dat het voorschrift (aanbeveling?) is om de kasten aan de muur te verankeren. Dat hebben wij niet gedaan, dochter weet nog niet 100% zeker waar ze ze neer wil zetten en bovendien denken we dat de huisbaas het niet op prijs stelt (er zat geen een boorgaatje….).

Ik heb toevallig vorige week een pax gehaald en inelkaar gezet. Ik heb hem wel vastgezet, maar om de simpele reden dat ik een kaarsrechte houten balk in de muur achter de kast had gezet, en op de grond een dikke plint, precies vertikaal onder de balk aan de bovenkant. GeĆ¼pload door catfishplay How to assemble your Ikea Pax wardrobe: Lars and Ingrid give you clear instructions. Hallo, ik heb hier al een paar keer goed advies gekregen dus ik probeer het maar weer eens. Ik wil een Ikea Pax garderobekast kopen van 2 m. Omdat ik de kasten nu tijdelijk in mijn nieuwe woonkamer heb staan, wil ik liever geen gaten in mijn muur boren.

Toch moeten de kasten ergens mee vastgezet worden, omdat ze vrij onstabiel staan. Ik dacht zelf aan montagetape, maar in hoeverre is dat voldoende voor een hoge. Gedetailleerde omschrijving: Er moet in ons nieuwe appartement een PAX kast aan de muur worden vastgezet. Ik heb niet de juiste schroeven om aan de muur te bevestigen. Uiteraard heb ik wel al het materiaal van de kast zelf. De kasten zelf zijn al in elkaar gezet, maar we vinden het erg lastig om de kasten zonder.

Wij hebben een nieuwe kast gekocht, en willen die nu aan de muur bevestigen. Alleen is er een probleem: we hebben een vrij forse plint, dus de afstand. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Twee peuters in de Verenigde Staten zijn gedood door omvallende IKEA- kasten. Het gaat om ladenkasten van het type Malm. Het Zweedse bedrijf stelt nu gratis spullen beschikbaar waarmee de kasten aan de muur kunnen worden verankerd. Een jongetje van twee uit West Chester in de staat.

Ik heb dit weekend een Ikea Pax kast geplaatst in de kinderkamer (de handvatten moet ik nog plaatsen). Als laatste hebben de plaat bovenaan vastgezet op de kast (aan het plafond staat deze niet vast, enkel met silicone opgespoten en deze beweegt niet). Hij kreeg een kast met drie laden op zich toen die omviel. Ikea waarschuwt dat de kasten goed vastgezet moeten worden aan de muur als er kinderen in de buurt van de kasten komen. Ze zijn onstabiel als je ze niet aan de muur vastzet ", zegt ook de CPSC, de Amerikaanse Consumer Product Safety.

Mama LouLu schreef: Wij zijn vandaag naar Ikea geweest voor van die hoge pax kasten. Die hoge pax kasten heb ik hier ook in mijn bureau, zalig wat daar allemaal in kan en de hoogte is super! Dat staat bij de pax uitleg ook dacht ik dat je ze moet vastzetten aan de muur. Het bloggen heeft de afgelopen weken helaas even stilgelegen. Dit komt omdat ik veel energie en tijd heb gestoken in mijn gezondheid en herstel, waardoor mijn blog tijdelijk op een lager pitje is komen te staan.

Wel ben ik actief gebleven op instagram, waar de teller inmiddels alweer bijna de 15. Of kan ik er rechstreex een stekker aan die lampjes vastzetten en dan aansluiten op de power-adaptor.