Plafondhoogte voor hoogslaper

Wil je een gave hoogslaper voor in de slaapkamer van jouw kind? Lees op vtwonen meer informatie over hoogslaper en plafondhoogte. Jongste zoon heeft een kleine slaapkamer. Maar: de ruimte tot het plafond is 2. Is dit voldoende om een hoogslaper te plaatsen?

Plafondhoogte voor hoogslaper

Mijn jongste dochter (7) wil heel graag een hoogslaper. Volgens mij red ik dat niet in de slaapkamers. De bedden zijn 2 meter hoog, dus met 2,50 m. Maarja, volgens mij hebben niet veel. Toch ben ik nog niet helemaal blij met mijn bed, ik zit er daarom ook over te denken om een soort van verhoging te maken, zeg maar een hoogslaper.

Nu staat het allemaal zoals ik het hebben wil. Maar nu is dus mijn vraag wat de minimale hoogte tot het plafond moet zijn gerekend vanaf de bovenkant van. Stapelbedden of hoogslapers worden vaak aangeschaft als een kind uit zijn eerste bedje is gegroeid. Maar ook oudere kinderen kunnen in een stapelbed of hoogslaper slapen. Uiteraard is de kans op ernstig letsel groter bij een val uit een hoog bed dan bij. Nou ja ik was dus aan het bedenken hoeveel bovenruimte je nodig zou hebben om je hoofd niet steeds te stoten of comfortabel in je bedje te kruipen. Het enige nadeel is nu dus dat ik niet weet hoe hoog het plafond is. Iemand die ervaring heeft met de H Cleyndertweg?

Dat onderlaken verschonen vind ik eigenlijk niet zo lastig, dat doe ik net als de vriendin van mama. Wij hebben een ander IKEA hoogslaper, vrij hoog en ook plafondhoogte vergelijkbaar met die van jou. Een hoogslaper lijkt me een prima alternatief, zo heeft hij nog wat speelruimte over. Hoi Meiden Mijn dochter wil zo graag de hoogslaper van Ikea hebben. Nu las ik dat de minimale plafondhoogte 2. Wie kan me het een en ander over dit bed vertellen(voor we 188 euro uit gaan geven…) Groetjes. IKEA – STORÅ, Frame hoogslaper, zwart,, De ruimte onder het bed kan worden benut als opbergruimte, bureau of zithoek.

Voor de STORÅ en TROMSÖ hoogslapers is een plafondhoogte vereist van minstens 2,70 m. Vereist een plafondhoogte van ten minste 240 cm. Om te voorkomen dat de hoogslaper kantelt, dient deze in de muur te worden bevestigd. Niemand zal je bijvoorbeeld erop aanspreken wanneer je een stapelbed of hoogslaper in een kamer zet, hoe groot deze hoogslaper mag zijn staat nergens omschreven. In oude bouweisen was de verplichte plafondhoogte slechts 2,1m wat een mooie stahoogte zou overhouden op de tussenvloer. Hoogte – een van de belangrijkste parameters bij het kiezen van een hoogslaper. Dit is het minimum, die het mogelijk maakt je hoofd niet te stoten. En dan, op een zodanige hoogte aan het plafond aan de. Plafondhoogte in ons huis is 240cm).

Leuke stora hoogslaper wit van ikea. De bodem kost € 25,- Geadviseerde minimum plafondhoogte : 250cm. Hoogslaper met commode en uitschuifbaar bureau, goede staat. Moderne, witgelakte hoogslaper met geïntegreerd bureau, kastje en kledingstang.

De foto en schets spreken voor zich. Staat nog ineen, maar kan gedemonteerd afgehaald worden (of zelf uiteen halen). Deze hoogslaper van de Higher-collectie is zeer praktisch omdat je er veel plaats mee kunt besparen in de kinderkamer. Het bed beschikt namelijk over een bureau, een kleerkast en heel wat opbergvakken. Dankzij de neutrale kleur past deze.

De hoogslaper is vervaardigd uit spaanplaat en heeft een beige houten decor.