Poang hoes maken

Dat beige kussen is een tikkeltje saai en niet heel praktisch. Al een poosje vond ik de Poang kinderstoel super leuk. Ik zag Hannah er al lekker nibbitjes in eten voor bumba. Maar het saaie witte kussen vond ik wat minder. Dus toen ik eindelijk de stoel mee nam, moest er snel een hoesje genaaid worden. De vele verzoekjes via berichtjes hier en via de mail kon ik natuurlijk niet negeren.

Poang hoes maken

Daarom heb ik voor jullie mijn " patroon" uitgewerkt.

Hoes voor de Ikea Poang kinderstoel met tutorial. Niet moeilijk om zelf te bedenken, maar op dit blog staan hele duidelijke instructies voor een naaimachinehoes. Dit is een overzicht van al mijn Tutorials, NaaiPatronen en Recycle Projecten, voor jullie om zelf te maken. Maar voor wie het graag wil weten: De maten van het Poang kussen zijn 39 bij 85 cm.

De naadtoeslag aan de zijkanten is 0. Maar om de hoes aan de stoel vast te maken werk je met. Deze klus stond al hééél erg lang op mijn to do-lijstje: een nieuwe hoes voor de Ikea Poang stoel van Yane. Yane gebruikt deze stoel nog frequent, dus weg doen was geen optie!

Poang hoes maken

De oorspronkelijke hoes is ecru, maar dat was ze hier al lang niet meer. Dus heb ik het ding helemaal uit elkaar gehaald en. Het geheel bestaat uit de metalen frame, die met een beige canvas is overtrokken, en dan de gekleurde hoes met daarin van die dikke gele mousse. Voor ikea poang cover shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten.

Vanmorgen was ik aan het schoonmaken en ergerde me behoorlijk aan de hoes van de Poäng stoel. Opa zit daar namelijk een paar keer per week te kruimelen met koekjes en nog veel meer (zoals oude opaatjes doen 🙂 ). Nu heb ik 1 keer geprobeerd de hoes te wassen. We hebben een Poang kinderstoel (oud model) hier staan waarvan de bekleding vies geworden was. Ik zou het nooit doen, heb zelf twee keer een hoes in de wasmachine gehad en allebei de keren hebben de kussens daarna nooit meer goed in de stoel gezeten. Het standaard kussen voor de Poang kinderstoel is wat kleurloos. Als je dat niet mooi vindt, is hier de oplossing!

Mooie hoezen voor je Ikea Poang kinderstoel. Een nieuw, handgemaakt kussen om de. Je kunt zelf een combinatie maken van kussenhoes en framehoes. De kinderpoängs kregen een fleurig hoesje ! Want als je bijvoorbeeld aan valiesje of zo wil maken, dan zit je volgens mij toch met hetzelfde probleem he, dat je vier lappen aan een "onderstuk". Een collega van mij heeft trouwens onlangs haar Poäng – hoes gewassen en die was keihard gekrompen! Ik zag er zo een kinderfauteuil staan uit de Poäng reeks.

Poang hoes maken

Ik vond hier al een tutorial voor het volledig opnieuw bekleden van een poäng. Het is ook leuk om een hoes te maken van verschillende stofjes.

Heb je liever dat de hoesjes steviger dicht zitten? Stik dan klittenband vast op de overslag. Tip: Maak je zelfgemaakte kussen extra. Heb je een grote voorliefde voor onze hoofdstad? Dan mag deze stoere stoelhoes niet aan je Ikea Poang ontbreken! De set bestaat uit een hoes voor het frame en een hoes voor het Poang kussen. Hoezen Perfecte Pasvorm Mobiel Perfecte pasvorm.

Zelf Ontwerpen Mobiel Stijlvol resultaat. Het verende frame van gebogen hout waarin je heerlijk kan ontspannen. Het volgt de contouren van je lichaam en ondersteunt je onderrug en nek, zodat je lekker comfortabel onderuit kan zakken. Kies gewoon het frame dat je mooi vindt en de stoffen hoes of leren bekleding die het.