Radio luisteren zonder tv aan

Hoe kan ik radio luisteren zonder dat de tv aanstaat via bose systeem 1,2,3 en kpn mediabox (zwarte kastje) Admin: titel aangepast zodat je bericht b. Sinds kort maak ik gebruik van alles in 1. Nu ben ik de bekabeling aan het installeren en daarbij de oude coax kabel van mijn radio verwijdert. Als ik naar een radiozender wil luisteren moet ik het volgende doen. Momenteel heb ik Ons Brabant Net als TV en internet provider die me zowel digitaal als analoog signaal leveren. Dit werkt nu op zich prima, alleen moet ik altijd mijn televisie aanzetten om. Met TV Standard kun je een heleboel radiozenders luisteren.

Zowel in analoge als in digitale kwaliteit. Hieronder vind je populairste digitale radiozenders alvast. Of moet ik dan zo veel handelingen verrichten ? Hallo forumbezoekers, ik heb een vraag, als ik naar de upc radio wil luisteren moet ik altijd de tv aanzetten en dit vindt ik nou niet erg handig want. Bij Solcon TV is het niet mogelijk om radio te luisteren zonder dat uw tv aanstaat. Uw digitale TV ontvanger moet uiteraard aan blijven staan tijdens het radio luisteren. En ik wil graag normaal radio kunnen luisteren via mijn dure stereotoren, zonder mijn TV aan te laten staan en te luisteren op de mindere luidsprekers van mijn tv.

Radio luisteren zonder tv aan

De enige oplossing lijkt UPC, maar hiervan zijn erg veel helpdesk en internet problemen bekend, dus hier wil ik liever niet op overstappen.

Eerst van de soundbar rechtstreeks naar de TV, maar dan kan ik geen radio luisteren zonder de tv aan te zetten. Ik heb de optische kabel nu van mijn. Hi, Sinds gister heb ik telfort tv -internet, en erg tevreden mee, alleen zit ik met 1 probleem. Ik luister altijd radio via de kabel, en wil dit graag blijven doen. Nu weet ik dat je bij telfort radio via de tv hebt maar kan het niet anders ? Zodat ik niet mijn tv hoef aan te zetten om radio te kunnen luisteren ? Ik lees dat de radio dan via de tv gaat, dus dat die aan moet staan, maar dat wil ik niet. Is het mogelijk om met alleen het minisetje aan radio te luisteren ? Mijn twijfel komt eigenlijk voort uit de gedachte van radio van digitenne is dat alleen via tv of ook uit een willekeurige radio binnen in de huiskamer.

En stel dat het alleen via tv is, kan je dat dan. Als ik digitaal wil luisteren naar de radio moet ik dan eerst de tv aanzetten of bestaat er een andere oplossing voor. Met Interactieve TV kunt u ook naar de radio luisteren. U kiest tussen radio luisteren of tv -kijken. Tegelijkertijd radio luisteren en tv -kijken is niet mogelijk. Kijk je digitale tv bij DELTA zonder smartcard? Dan is digitaal radio luisteren binnen handbereik.

Via je tv kun je namelijk ook digitale radio luisteren. Als je tv daarvoor geschikt is kun je volstaan met enkele instellingen aan te passen. Hoe beluister ik muziek op de soundbar terwijl de tv uitstaat. Relevante software en hardware die ik gebruik.

Wat ik al gevonden of geprobeerd heb. Wil graag radio luisteren op een Samsung soundbar. Zonder dit wil ik graag kanaal 801. Humax hebt, dan kun je naar digitale radio luisteren, zonder dat de TV aan staat.

Wat moet ik doen om op deze manier naar de digitale radio te luisteren ? Tip voor CB: Het mooiste zou natuurlijk zijn als de aanbieders van dit soort spullen meer rekening houden met het feit dat mensen ook "gewoon" radio willen luisteren zonder daarbij de hele dag de tv aan te hebben. Je hebt dan alleen geen gezellig gebabbel en je moet van tevoren een playlist selecteren. Mocht je echt "echte radio " willen luisteren zonder mobiele data, dan zit er volgens mij niets anders op dan een radiootje of telefoon met FM ontvanger aanschaffen. Wist trouwens niet dat Samsung dat heeft, handig!