Rekening geblokkeerd triodos

Er zijn verschillende redenen waarom uw beleggersrekening geblokkeerd kan zijn. Bel ons, dan zoeken wij het voor u uit. Hallo iedereen,Op dit moment ben ik erg in shock. Hiebij wil ik een klacht melden over de triodos bank.

Mijn rekening is geblokkeerd hiervan weet ik de reden niet heb meerderen keren gebeld maar er wordt de heletijd gezegt dat ik terug gebeld ga word. Dus je wordt gedwongen om iedere week te. Ik had die week een kaartje gekocht bij een NS. Een bankrekening op één naam (een enkelvoudige bankrekening ) wordt na het overlijden van de rekeninghouder doorgaans geblokkeerd en. Daarnaast worden bankpassen, creditcards en internetbankiermogelijkheden geblokkeerd. Als de rekening geblokkeerd wordt, kan deze alleen met toestemming van alle erfgenamen weer worden opgeheven.

Als uw rekening geblokeerd word kan het volgende plaatsvinden: Betalingen doen zal geblokkeerd worden. Naderhand bleek ook mijn digipas geblokkeerd tezijn, waardoor ik dus niet meer kan internetbankieren. Ik kan in het buitenland met normale rekening als ik mijn pinpas kwijt ben geld laten storten naar een lokale bank waar ik het dan contant kan. Omdat het krediet bij mijn eigen bank (Postbank) was afgesloten werd mijn rekeningnummer geblokkeerd toen bleek dat ik niet betaalde. Ik wist van niks, al leg ik hiervan de schuld achteraf wel degelijk bij mij. Toen ik daar achter kwam was het kwaad al geschied.

Ik ben het beu tussen al die spaarformules heen en weer te lopen. Nu laat ik het gewoon wegrotten waar het staat. Ja, door de inflatie wordt dat minder. Ik heb mijn lening al afgelost, maar er wordt nog een bedrag van mijn rekening afgeschreven. Jeffrey de Gans— 5 star Sinds een paar jaar een rekening bij triodos (zakelijk) en meer dan tevreden!

Miquel Engelen — 1 star Helaas heb ik een hele negatieve ervaring met deze bank. Na een fout van de belastingdienst, die deze dezelfde dag nog recht wilde zetten blijkt dat. Omdat mijn oude bankrekeningen geblokkeerd zijn, moet ik dus een nieuwe bankrekening openen. Je moet een rekening hebben bij een andere bank en van daaruit een storting doen op de aangevraagde.

Pats,menselijke fout, maar de ING had de rekening al geblokkeerd en ze kregen na 3 dagen al hun geld terug. Nee Johnny, zelf een lege rekening hebben bij de Rabo wil nog niet zeggen dat een andere bank slecht is! Vandaar dat allerlei toegangspogingen geblokkeerd worden als je meer dan x keer iets probeert in te voeren. Triodos en Rabobank blijven de beste banken. Uiteindelijk blijkt uit onderzoek van de bank dat een medewerker in een fraude- onderzoek de verkeerde bankrekening in de computer heeft geselecteerd. Twee cijfers van de bankrekening zijn omgedraaid door een niet oplettende medewerker.

Elke deelnemer spaart op een eigen rekening een vast bedrag per maand. In mijn geval is dat 122,50 euro per maand. Ik kan er niet zelf aankomen, maar heb een machtiging gegeven aan het bestuur van het Broodfonds waar ik lid van ben. Datzelfde geldt natuurlijk voor de. De rekening is geblokkeerd omdat u de inleg fiscaal mag aftrekken en dus alleen mag gebruiken voor uw lijfrente.

Maar om me toch van dienst te zijn zorgden ze er wél per direct voor dat ik via een andere pas ook bij de rekening kon waarvan ik de pas had geblokkeerd. Als u overlijdt voor de vervaldag van de rekening, dan zal ze geblokkeerd worden tot de vervaldag. Als u al een werkende betaalrekening heeft bij een bank, dan heeft u geen recht op een basisbankrekening. Is dat het geval, dan moet u contact opnemen met de bank waar u de betaalrekening hebt lopen. In situaties dat de betaalrekening feitelijk niet meer werkt omdat deze geblokkeerd. Op grond van de levensloopregeling mag u jaarlijks 12 procent van het salaris belastingvrij opzij zetten naar een geblokkeerde rekening.

Het geld moet worden overgemaakt naar een rekening waarop het vier jaar geblokkeerd staat. Juist omdat ze niet garant hoeven te staan voor het volledige bedrag op de spaarders rekening. De waarde van het aandelencertificaat bedraagt 75 euro.