Schuifdeur kast sluit niet goed

Ik heb een kast gekocht bij de ikea, de Hemnes garderobekast van 159,00. Ik heb alles volgends de beschrijving gedaan maar ik krijg de kastdeur niet goed sluitend, wat ik ook probeer. Heeft iemandt een idee waar het aan zou kunnen liggen. Pax monteren: eerst deuren of eerst inrichting? PAX kast – kan de spiegel- schuifdeur rechts?

Schuifdeur kast sluit niet goed

Gedetailleerde omschrijving: Pax kast gemonteerd met schuifdeuren.

De voorste schuifdeur blokkeert tegen de brede metalen strip. Eigenlijk moet deze schuifdeur over de strip heen glijden. Uit elkaar halen en ruilen is geen optie, ik ben al 6 uur bezig geweest met deze kast. Onze Ikea paxkast, schuifdeur kast, tweedeurs, sluit niet goed. Hidayet en zijn collega hebben hard gewerkt en gezorgd dat de kast weer soepel dicht ging. Er zelfs voor naar Ikea gereden om een onderdeel te halen. Aan te bevelen om deze HMF klussen in te schakelen bij problemen met een pax kast.

Schuifdeur kast sluit niet goed

Mijn Klacht: Plotseling schuift Pax schuifdeur kast niet meer volledig open en dicht.

Gewenste Oplossing: Als het is opgelost. Als iemand dit voor me doet of eventueel duidelijke instructies geeft dat ik het zelf kan. De kast zelf staat inmiddels, maar ik heb problemen met de schuifdeuren. Als ik de eerste ophang, dan loopt ie. Als de deur in de rails hangt (ik ken het type kast verder niet ) en onder alleen wordt tegengehouden, moet de kast goed waterpas staan. Beste allemaal, Nadat mijn moeder mijn schuifdeur van mijn T4 iets te enthousiast had dicht gegooid, sluit hij niet meer goed. Is er iemand in Den Haag of omstreken die mij kan helpen om de deur opnieuw af te stellen?

Hallo iedereen, ik heb een probleem AKA vraag. Ikea Pax tonnes kledingkast van 250cm met schuifdeuren gekocht. Voor zij die de ikea kasten niet kennen. Het is net alsof de deurtjes niet goed aansluiten op het frame van de kast.

De rechterla sluit beter aan, maar heeft ook aan de rechterkant van een la een beetje een kier. Schuifdeuren die niet mooi sloten bijvoorbeeld. Materiaal geleverd door, In overleg. Deuren afhangen is voor de meeste mensen nog steeds een hels karwei. Een aantal jaar na de installatie van uw nieuwe keuken blijken de kastdeurtjes vaak niet meer zo.

Schuifdeur kast sluit niet goed

Wij hebben een pax kast van ikea en de schuifdeuren sluiten niet goed. Het lijkt er op dat de kast scheef staat. Kan iemand deze kast mooi recht krijgen zodat de deuren weer goed sluiten ? Waardeer dit antwoord Misbruik melden. Reageer op deze vraag Misbruik melden.

Als het goed is zitten er afwerk rails bij die de opening afwerken en afsluiten voor stof. Mijn donkerblauwe 2e hands Pax kast sluit niet goed doordat het rechtse glazen deurtje verzakt is. De deuren lopen niet vrij en blijven onder of boven klemmen. Meestal wordt dit fenomeen weggezet als een kenmerk van antiek: " ja wat wil je. In dit geval is een schuifdeur wel een goede optie: de deur steekt niet de ruimte in zoals bij een draaideur. Wanneer je graag een deuropening wilt maken die breder is dan een meter maar je wilt de deur wel gemakkelijk en snel kunnen openen en sluiten kies dan voor een taatsdeur.

Nu heb ik dit geprobeerd met microswitches, maar onze zweedse kast sluit niet helemaal netjes, en blijven de ledjes dus aan.