Schuifdeur sluit niet goed

Beste allemaal, Nadat mijn moeder mijn schuifdeur van mijn T4 iets te enthousiast had dicht gegooid, sluit hij niet meer goed. Is er iemand in Den Haag of omstreken die mij kan helpen om de deur opnieuw af te stellen? En juist als je rustig de schuifdeur wil dicht doen dan sluit hij niet goed. Weer deur open, en dan toch maar wat harder. En na de zoveelste keer dicht gooien valt hij eindelijk in het slot. Dan zit je, eenmaal binnen, even met dichtgeknepen ogen van: zo de buren zijn weer wakker. Kijk ook de rail na wat betreft verbuigingen, deuken of andere vormen van slijtage. Spuit de wielen en rails vervolgens in met kaarsvet, olie of siliconen spray en plaats daarna de schuifpui weer op zijn plek.

Als het goed is zal deze nu weer soepel openen en sluiten. De schuifdeur van mijn MB sprinter gaat niet meer goed dicht. Hij valt niet iedere keer goed in het slot en blijft (in het eerste slotgedeelte?) iets openstaan en alleen met heel veel moeite kan ik dan de deur van buitenaf geheel gesloten krijgen. Heb het slot al een paar keer na laten kijken door de garage en. Echter zijn juist die dingen die een schuifpui ideaal maken: het rolsysteem en de gemakkelijke afsluiting, de zaken die er voor zorgen dat een schuifpui kapot gaat, niet meer lekker werkt of helemaal niet meer sluit. In deze gevallen is een schuifpui reparatie noodzakelijk. Er is onderin ( zie foto) een onderdeel afgebroken.

Schuifdeur sluit niet goed

Op de eerste verdieping heb ik een raam wat schuin en normaal open kan.

Hier is ook een onderdeel afgebroken waardoor ik het raam niet meer kan. Mijn meerpuntsluiting werkt niet goed. Werkt je meerpuntsluiting niet goed dan komt dit vaak door het zetten of het verzakken van deur of kozijn: slot en sluitkom (-men) corresponderen dan niet meer met elkaar. Bekijk de twee onderstaande situaties voor het bepalen van oorzaak en oplossing van het probleem. Maar het ergste zijn de sloten van de schuifdeuren en de achterdeuren.

De deuren willen steds niet meer sluiten, ik moet dan d deur dichttapen en naar de garage. Dan wordt er een afspraak gemaakt om te kijken of het slot ook echt kapot is, moet ik een nieuwe afspraak. Bij het sluiten bots het raam telkens tegen de sluitings pinnen (de metalen ijzertjes waarover het slot schuift om het venster te sluiten ). Als ik zo kijk zou ik zeggen dat deze. Ik praat daarmee niet goed wat er aan de hand is met u schuifdeur ik druk u alleen met de neus op de feiten. Alles over de schuifpui sluiting en de rest van de.

Na 3 weken wil de schuifpui niet meer dicht, de vorige eigenaar heeft bij de sleutel overdracht gezegd dat deze wat moeilijk sloot, maar dan moest je je voet. De enigste oplossing is een hele nieuwe schuifpui omdat dit soort niet meer gemaakt kan worden. Nee, hij heeft het bij verkoop gemeld dat de pui slecht sluit. In dit geval is een schuifdeur wel een goede optie: de deur steekt niet de ruimte in zoals bij een draaideur. Wanneer je graag een deuropening wilt maken die breder is dan een meter maar je wilt de deur wel gemakkelijk en snel kunnen openen en sluiten kies dan voor een taatsdeur. Ik heb een kast gekocht bij de ikea, de Hemnes garderobekast van 159,00.

Schuifdeur sluit niet goed

Ik heb alles volgends de beschrijving gedaan maar ik krijg de kastdeur niet goed sluitend, wat ik ook probeer. Heeft iemandt een idee waar het aan zou kunnen liggen.

Bij twee van mijn schuifdeuren heb ik een probleem met de hendel (hefboom) om hem te sluiten. De hendel gaat namelijk niet helemaal meer naar boven. Mijn Klacht: Plotseling schuift Pax schuifdeur kast niet meer volledig open en dicht. Gewenste Oplossing: Als het is opgelost.

Als iemand dit voor me doet of eventueel duidelijke instructies geeft dat ik het zelf kan. Als je tijd hebt en wil doen maak een afspraak met : Max oldtimer. Voertuig komt binnen via een andere garage met de klacht dat de rechter schuifdeur niet werkt. Sluiten eigenlijk vice versa, de motor van de schuifdeur wordt aangestuurd totdat de microschakelaar in het slot registreert dat de deur gesloten is, op dat moment wordt de slotplaatmotor geactiveerd die de deur helemaal sluit.