Sony bravia aansluiten op versterker

Dat kan, als je tv een rood wit uitgang heeft (ben de naam vergeten) kun je die ook gewoon op je versterker aansluiten. Heb ik hier ook met een Sony Bravia en een oude Dual versterker. TV aansluiten op analoge stereo versterker : DAC. Het is ook wel mogelijk met de tulp-stekkertje of de hoofdtelefoon aansluiting tv- geluid af te tappen en naar je geluidsinstallatie te brengen, als noodoplossing, terwijl je. Zorg er echter wel voor dat je home cinema. Sony Bravia, Philips fidelio soundbar met elkaar verbonden dmv een optische kabel.

Sony bravia aansluiten op versterker

Het volgende speelt zich bij ons af.

De Bravia tv heeft een analoge aansluiting en de tv-zenders zijn ingesteld, alleen het geluid lukt nog niet over de boxen. Helpt u met het aansluiten van compatibele HDMI-apparatuur zoals een BD- speler of een AV- versterker op uw tv. Controle voor HDMI" (" BRAVIA " Sync) is alleen beschikbaar voor de aangesloten Sony -apparatuur die voorzien is van het " BRAVIA " Sync-logo of compatibel is met "Controle voor HDMI". Hoe krijg ik geluid via mijn sony surroundsysteem?

Ik heb vandaag mn nieuwe MED400X2S aangesloten, aan een Sony Bravia. De HDMI kabel in de televisie, netwerkkabel via. Ik heb een Sony Bravia TV die ongeveer iets van 2 jaar oud is. Nu heb ik hier nog PC Boxen staan die ik graag zou aansluiten op mijn TV.

Sony bravia aansluiten op versterker

Kwaliteit die verder gaat dan 4K, namelijk 4K HDR.

HDR staat voor High Dynamic Range, oftewel een groter dynamisch bereik dan standaard 4K. Hoe kan ik deze aansluiten heb ik daar een tuner voor nodig of iets anders? In deze video laten we kort zien hoe u bijvoorbeeld uw soundbar of home cinema set kunt aansluiten. Mijn TV Sony Bravia heeft 2 HDMI ingangen welke door mn versterker en Blue Ray in gebruik zijn.

Ik Heb een HDMI kabel voor de Apple TV. Hoe en waar kan ik de Apple TV het beste aansluiten. De Sony SWF-BR100W is een draadloze subwoofer voor de BRAVIA. Natuurlijk moet je de subwoofer nog wel aan het stroom aansluiten. USB HDD aan op de USB- aansluiting om de lijst te bekijken" heb geen USB HDD aangesloten dus wil graag weten hoe. Een Sony Xplod versterker komt in veel verschillende watt, maar de werkwijze voor het aansluiten het is hetzelfde voor elk model.

Hoe moet ik het aansluiten, zodat ik het geluid van mijn tv kan uitzetten, maar het wel over mijn speakers hoort. Er loopt een coaxkabel vanaf de muuraansluiting naar de versterker ,en vanaf de versterker loopt er een plug naar de tv audio uitgang. Aangesloten met HDMI ARC naar SONY versterker. Deze versterker ondersteunt ook HDMI ARC. Als ik Netflix wil kijken kan ik alleen geluid via de tv. Of heb je hulp nodig met andere apparatuur aan te sluiten op je versterker of andere?

Welke versterker van Sony kan ik aansluiten op mijn tv, zodat ie reageert met de afstandsbediening? Kan dat met elke willekeurig versterker van Sony met hdmi en Bravia Sync, of alleen speciale types? Elke versterker van Sony is aan te sluiten op de TV, ik raad wel aan om 1 van de nieuwere modellen aan te schaffen. En dat is logisch, u heeft voor aansluiting van uw platenspeler een voorversterker nodig.

Vroeger waren die vaak ingebouwd maar zijn tegenwoordig in soorten los verkrijbaar, met batterij of met trafoaansluiting. Iedere radioonderdelen zaak of speciaalzaak kan u er aan helpen en ze zijn niet duur. Nu heb ik mijn PS3 met een HDMI kabel aan de versterker gehangen en vervolgens een HDMI kabel naar de televisie gehangen. En waarempel: het werkt, ik krijg mooi DTS signaal als ik mijn versterker aanslinger. Ook de video wordt netjes doorgestuurd naar de TV. Als je wilt genieten van Dolby geluid op je randapparatuur OF televisie moet je de geluidsinstellingen op de tv-ontvanger wel aanpassen! Omdat dit kan verschillen door de verschillen in apparatuur, zijn er 3 manieren van aansluiten.

Hieronder zijn ze op volgorde gezet van kwaliteit. Probeer de hoogste optie te gebruiken als je apparatuur dit ondersteund. Productfiche sony bravia kdl48wd650b: Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de sony bravia kdl48wd650b bij Vanden Borre. De meeste apparatuur ondersteunen KEUZE 2. Sluit ik de PS3 of mediaplayer rechtstreeks met optical aan op de versterker dan is het wel 6 kanaals DTS.

De reden van deze manier van aansluiten is het beperkt aantal optical ingangen op mijn versterker. Iemand enig idee of dit een setting op de Bravia is of dat mijn HDMI oid niet goed is?