Stinkende leren tas

Leren tassen kunnen behoorlijk stinken, vooral als ze net nieuw zijn. Soms is de stank zo erg, dat je ze niet eens in de kamer kan laten liggen, omdat het de kamer vult met een nare lucht. In dit artikel kijken we naar een aantal mogelijke oplossingen tegen de stank. Wat stinkt dan, het leer zelf of de voering? Het kan aan de verf van het leer liggen, of de chemische middelen die bij het looien zijn gebruikt.

Stinkende leren tas

Na verloop van tijd word het minder, maar luchten zal idd niet helpen ;-). Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren.

Kat heeft op mn mooie leren jas "gesproeid"! Hoi ik heb een hele mooie leren tas gekocht in Marokko maar god wat stinkt dat ding. Weet iemand hoe ik dat het snelst weg krijg? Ik hoop dat iemand mij kan helpen bij mijn probleem. Ik heb sinds kort een nieuwe leren tas, maar deze stinkt nogal.

Ik begrijp dat leer ruikt, maar dit is echt erg. Volgens de winkel is er niets aan te doen, en hoort het gewoon bij een leren tas. Heeft iemand een tip om de geur iets minder doordringend te. Lange tijd in koffie bonen laten liggen helpt niet, buiten in de kou laten liggen ook niet. Als je wel tegen de slechte geur kunt, draag je leren jasje, je leren schoenen of je leren tas dan dagelijks om het leer te helpen verouderen. Als het leer na het gebruiken van huismiddeltjes of een vrij verkrijgbaar reinigingsmiddel nog steeds stinkt, dan is het wellicht tijd om met het voorwerp naar een schoenhersteller te.

Hoi dames, Ik heb in Marokko een leren tas gekocht maar er zit zon vieze leergeur aan, en ik weet niet hoe ik die geur eruit moet krijgen. De voering al ingespoten met HG-alle nare geurtjes weg. Heb maar één leren tas die ik heb gekregen van mijn zus en die stinkt eigenlijk niet eens. Verder koop ik nooit bewust iets van leer. Ik heb de tas netjes aan de lucht laten drogen. Hij is nog enigszins vochtig op het moment en daarnaast stinkt hij ook echt een uur in de wind.

De tas is gemaakt van leer, de voering van iets katoen-achtigs. Vale zwarte leren tas weer mooi krijgen? Even een vraagje want ik kom er zelf niet uit. Ik heb vanmiddag een tas meegenomen van mijn werk maar hij stink echt. Ik heb zaterdag een leren bank gekocht via Marktplaats. Het is een ondefinieerbare geur, sigarettenrook vermengt.

Stinkende leren tas

Beste Kassa- forumleden, Ik heb en leren tas en daar zat parfum in.

Deze is stuk gegaan in de tas en de gehele tas ruikt naar parfum. Leer moet met zorg behandeld en schoon gemaakt worden om de kwaliteit zo lang mogelijk goed te houden. Hiervoor moet je de juiste producten en technieken gebruiken. Libelle heeft hier verschillende tips voor je verzameld.

Hoewel leder een duurzame stof is, kan het na verloop van tijd een onaangename geur ontwikkelen. Als de geur na een dag of nacht in de buitenlucht niet verdwijnt en vooraleer je naar een professionele droogkuis trekt, kan je dit proberen. Na een heftige avond – lees: knoflook eten -, is de kans groot dat je huis of kamer stinkt naar kookgeuren. Zet een pannetje met azijn en water op het vuur. Azijn is onmisbaar om geuren tegen te gaan!

De azijn-water-pan methode werkt ook voor baklucht, zoals na het gourmetten. Ik heb van iemand een hartstikke mooi leren jasje gekregen, zit als gegoten en zij had hem 1 keer gedragen.