Tekst verspringt tijdens typen

Raak de touchpad niet aan, heb een muisje erbij (vind ik handiger). Maar dan kan ik lekker aan het typen zijn en poef! Staat ie in ene ergens anders, vaak ook midden in een woord. Geen idee of ie dan bij de cursorpijl staat. Maar als iemand hét antwoord weet ben ik er heeeeeeeeeeeeel.

Tekst verspringt tijdens typen

Cursor verspringt telkens tijdens typen.

Steeds verspringing in tekst bij het typen. Als ik dan aan het typen ben, verspringt er ineens wat waardoor ik midden in de tekst heel ergens anders zit. Over deze tekst heb ik dus al 5 min langer gedaan dan nodig. Je kunt ook instellen dat je toutchpad niet reageer op tappen tijdens het typen. Er is ook een ingebouwde muis, maar die gebruik ik dus niet omdat die erg vervelend is : niet aanklikken, plots tekst markeren zonder dat ik iets vroeg, cursos beweegt niet. Maar nog heb ik problemen ondanks die externe muis.

Als ik aan het typen ben, springt die cursor van hier naar daar. Hallo, Als ik zinnen aan het typen ben, verspringt mijn cursor naar eerder getypte zinnen of woorden. Dit is heel lastig en je moet alsmaar je tekst. Ik gebruik een gewone muis en dus kan mijn touchpad uit. Tijdens het typen verspringt mijn cursor namelijk en dan zit ik opeens 5 regels hoger (of lager als ik tussen de tekst typ) middenin een woord te typen. Ik moet voor mijn studie nogal veel typen en. Ik kan dus niet normaal een tekst typen ! Dit gebeurt in Microsoft Word, in Windows Mail, enzovoort. Hallo, Mijn cursor verspringt eigenlijk sinds de beveiligingsupdate van explorer, welke uit werd gegeven ivm het lek-probleem spontaan tijdens het typen terug naar een andere plek in mijn tekst.

Als je de touchpad zou aanraken tijdens het typen dan zou je bovendien verwachten dat de muisaanwijzer verspringt en niet de cursor in je tekst. Het lijkt wel alsof de touchpad op willekeurige momenten een "double tap" actie detecteert. Als je double tapt op de touchpad dan verspingt de cursor namelijk wel in een tekst. Wanner ik in word van Windows 10 aan het typen ben verspringt regelmatig de cursoren dan typ ik in eerdere tekst. Zo ja, stel het touchpad minder scherp af, of schakel het uit tijdens het typen.

Uitschakelen kan vaak via een Functietoets in combinatie. De cursor verspringt elke keer met het typen, maakt niet uit of het op OA, een worddocument of iets anders is. Onderaan zie je: "Niet tappen tijdens het gebruik van het toetsenbord".

Tekst verspringt tijdens typen

Ik heb, in het algemeen, een probleem met het typen van tekst. Als ik rustig zit te typen en ik kijk naar het scherm, dan blijkt vaak dat de cursor ergens anders naar toe is.

Als ik in Word of Outlook een tekst aan het typen ben, verspringt de cursor zonder de muis aan te raken. Dit overkwam mij voortdurend op mijn laptop tot ik bedacht dat ik wellicht mijn touchpad aanraakte tijdens het bewegen van mijn vingers over het toetsenbord. De meeste mensen gebruiken tijdens het werken met Microsoft Word gebruik van het keyboard om de tekst te typen, terwijl de diverse opties voor tekstverwerking met behulp van de muis worden bediend. Dit is de meest voor de hand liggende, maar niet de meest effectieve manier om met Word te werken. Ik heb besturinssysteem windows 7 ultimate. Het komt voor in allerlei teksten en documenten waarbij ik tekst invoer. Ik kom het vooral in mijn mail tegen omdat ik die het meest gebruik. Enig idee hoe ik deze feature kan verwijderen?

Als ik tekst typ en ik laat de cursor staan, dan begint als ik even wacht het vervolg van de tekst waar de cursor staat en niet waar ik gebleven ben. Alleen als u met Windows werkt verspringt de cursor nog? Sinds ik windows 7 heb (hiervoor vista) verspring TELKENS mijn cursor als ik aan het typen ben. En ik snap niet hoe dit komt, ik raak geen enkele ander toets aan tijdens het typen.