Vakantieveilingen niet betalen

Ik heb het product nog niet betaald of besteld, kan ik annuleren? Ik wil mijn product terugsturen, kan dat? Hoe kan ik mijn product annuleren of herroepen? Kan ik mijn gewonnen veiling ook later betalen ? Wij hebben er dezelfde dag 3 mailtjes naar gestuurd vanaf verschillende pc om ervan af te komen maar hierop werd niet gereageerd,ondertussen is er ongeveer 55 euro van.

Vakantieveilingen niet betalen

Welke maatregelen worden er genomen als je niet betaald bij een. Een reservering kan niet gewijzigd of geannuleerd worden.

Hallo, Ben al een tijdje bezig een mobiel te winnen voor mijn broertje op een vakantieveilingen site, nu heeft mijn broertje geboden op iets wat we eigenlijk niet willen, hij heeft €2 geboden en moet nu 4,50 administratiekosten betalen, totaal dus €6,50 op zich niet veel geld, maar heb geen zin geld uit te. Je hebt op 1 veiling geboden en moet nu twee bedragen betalen ? Verder moet je bij zulke dingen altijd echt goed lezen, scheelt een hoop. Volgens mij kun je dit trouwens niet zo heel makkelijk terugdraaien. Heb je de faq van vakantie veilingen al gelezen? Hoe gaat VakantieVeilingen om met mijn privacy?

Vakantieveilingen niet betalen

Ik krijg een foutmelding tijdens het betalen, wat nu? Waarom ontvang ik mails van Vakantieveilingen in de map ongewenste.

Mijn Klacht: In Januari heb ik bij Vakantieveiling geboden op 2 veilingen. Dit is overgenomen door Vakantieveiling. Het bericht dat ik heb gewonnen en dat ik moest betalen hebben mij. Als u een veiling heeft gewonnen, log dan in op VakantieVeilingen. U kunt kiezen om te betalen met iDeal. Behalve ze doorverkopen via marktplaats ofzo weet ik zelf geen oplossing, weet niet eens of het persoonsgebonden is. Heeft iemand van jullie ervaring met vakantieveilingen en of het misschien retourneer baar is?

Nu vraag ik mij af, sta ik in mijn recht als ik vanwege bovenstaande zaken besluit om niet te betalen op gronde van redelijkheid en billijkheid? Vakantieveilingen had mij tenslotte 1) eerder een aanmaning kunnen opsturen, 2) de mogelijkheid kunnen geven om alsnog gebruik te kunnen maken van hun. Maar volgens mij heb je een aantal dagen de tijd om van de koop af te zien,ook als dat via het internet gebeurd. Als reisgeïnteresseerde internetter ontdekte ik de site vakantieveilingen. Ha leuk, dacht ik, je weet maar nooit. Het kan niet zo zijn dat de aangeboden vliegreizen allemaal rond de.

Zelf wist ik hier niks vanaf maar ik heb het nagekeken in mijn geschiedenis, ik heb perongeluk mijn vakantie veilingen open laten staan en mijn zusje was zo leuk om mee te bieden. Nu kreeg ik vandaag een mail of ik die wil betalen, maar ik kan dat helemaal niet betalen, ik was op vakantie veilingen omdat ik een dagje.

Vakantieveilingen niet betalen

Bij navraag bij vakantieveilingen is hun antwoord. Helaas pindakaas, je hebt niet betaald volgens de door ons opgestelde voorwaarden dus we boeken het geld terug en de vordering ligt nu bij Intrum Justitia. Natuurlijk met de daarbij behorende belachelijk hoge incasso kosten.

Wil je zo voordelig mogelijk een veiling van VakantieVeilingen. Heb je vooraf bepaald wat het maximale bedrag is dat je wilt betalen ? Bij VakantieVeilingen België begint de veiling meestal na afloop weer van vooraf aan. Je krijgt dus gewoon een nieuwe kans. De 19e juni heb ik een veiling gewonnen bij vakantieveilingen.

Nu zie ik dat er staat: Nog niet betaald. Is het normaal dat een bedrijf al na 7dagen naar het incassobureau stapt? Vakantieveilingen zouden met heliwens moeten stoppen, geen goede reclame voor vakantieveilingen, ik zeg het in ieder geval graag door. Als je niet binnen vijf dagen hebt betaald, gaat het bedrijf over op een automatische incasso en komt er 2,50 euro aan incassokosten bij. Na twee mislukte incassopogingen, schakelt VakantieVeilingen. De vrouw kon echter voor de bewuste periode geen vliegtickets vinden en beslist de boeking te annuleren.

Voor deze annulering rekent vakantieveiling. De vrouw is hier niet mee akkoord en beslist niet te betalen.