Vieze geur uit tas verwijderen

Ik heb een nieuwe tas, eentje waar ik erg blij mee ben. Tot ik hem opendoe en mijn neus erin steek. Een enorm vieze geur, de stof van de voering stinkt. Nou ja, zonder dat ik mijn neus in de tas steek, ruik ik het ook. De voering al ingespoten met HG-alle nare geurtjes weg.

Vieze geur uit tas verwijderen

Om deze geuren uit leer te krijgen zul je wellicht meerdere middelen en methoden uit moeten proberen. Controleer het leer om te zien of het krantenpapier de vieze lucht er goed uit heeft gekregen. Je kunt tevens zuiveringszout in het leren voorwerp strooien om de vieze luchtjes in het voorwerp ook te verwijderen.

Ik kwam erachter dat in mijn tas een mandarijn een week heeft liggen rotten. Dus, weet iemand hoe ik deze geur uit mijn boeken krijg? Gewoon tas vullen met soda(geen water toevoegen) De soda neemt de vieze op, probeer maar het werk echt.

Vieze geur uit tas verwijderen

Toegevoegd na 41 seconden: ik bedoel, vieze geur. Deze is stuk gegaan in de tas en de gehele tas ruikt naar parfum. Er is een pakje drinken in mijn ( school ) tas ontploft, nu stinkt ie enorm.

Ik had er brood in laten zitten en aangezien ik maar 1 keer per week naar school ga en dus dan alleen de tas nodig heb wandelde mijn brood er zowat uit. Je kunt een knoopje in de sok leggen of er een elastiekje omheen binden zodat de Baking Soda er niet uit valt. U kunt met Baking Soda prima uw tapijt reinigen en vieze geurtjes verwijderen : strooi het poeder over het tapijt en laat het 1 uur of langer (nog beter is een nacht) liggen en stofzuig dan het tapijt grondig. Helaas zat er een tijdje geleden een mandarijn in mijn tas die was gaan schimmelen. Maar nu blijft alles dus naar mandarijn ruiken. Niet meer schimmel licht maar wel mandarijn. P In het begin heb ik de tas een paar dagen bij mijn raam gezet en die open gezet, en er steeds parfum in gespoten. Hoi dames, Ik heb in Marokko een leren tas gekocht maar er zit zon vieze leergeur aan, en ik weet niet hoe ik die geur eruit moet krijgen.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Beste Kassa- forumleden, Ik heb en leren tas en daar zat parfum in. Hoi ik heb een hele mooie leren tas gekocht in Marokko maar god wat stinkt dat ding. Zo krijg ik luchtjes altijd uit de auto.

Vieze geur uit tas verwijderen

Het kan soms even duren, maar hou vol, vroeg of laat krijg je de stank er met een van deze methodes uit. Leg een leren tas sowieso nooit in een afgesloten ruimte, zoals een kast.

Door de tas te luchten wordt de geur altijd minder. Hoe langer je hem laat staan in zijn eigen lucht, hoe sterker hij gaat. Heb maar één leren tas die ik heb gekregen van mijn zus en die stinkt eigenlijk niet eens. Verder koop ik nooit bewust iets van leer. Gewoon een bakje koffiepoeder op de achterbank zetten, dus niet de vloeistof 🙂 Ramen dicht, nachtje laten staan en de geur is weg. Het werkt bij ons in ieder geval met een putlucht en een vieze rioollucht. Het is een spuitfles met spul dat nare luchtjes weghaalt uit textiel (kleding, vloerbedekking etc.). Weet dus niet uit eerste hand of het werkt.

Ik lees altijd goede verhalen over het verwijderen van geurtjes uit schoenen met baking soda (zuiveringszout), maar ik heb het zelf nog nooit gedaan. Ik heb die tas ongeveer 10 dagen in een plastic tas met koffie gehangen, en de vieze stank is helemaal verdwenen! Vul een oude sok met bicarbonaat, beter bekend als zuiveringszout of soda, en stop dit samen met de jas in een afsluitbare zak of oude kussensloop. Dat kun je zien aan de binnenkant van het (kunst)leer, meestal bij de ritsinzet, als je daar nl. Zet diepe borden op de verwarming en vul deze met schoonmaakazijn, door de verdamping worden alle nare luchtjes uit je huis verwijderd. Je kent het wel: die muffige, oude, ietwat penetrante die soms in vintagekleding zit. Goed tegen geurtjes in huis na een avondje gourmetten o. Maar voor sommige items die je (liever) niet in de wasmachine doet.

Gelukkig is de geur snel en gemakkelijk te verwijderen uit wasbare kledingstukken zoals truien, T-shirts en spijkerbroeken: simpelweg door ze te wassen. Op een gegeven moment worden ze vies of lelijk. Als het op handtassen aankomt gebruiken we liefst elke dag een nieuwe. Terwijl mijn katten eerst wel reageerden op de lucht op de tas was het na het inspuiten helemaal over.

Maar dit is meer een middel om te muskeren. Dus ik heb de Ecodor (tegen urine) besteld en daarmee de tas goed ingespoten en laten drogen.