Vieze geurtjes uit tas

Ik heb een nieuwe tas, eentje waar ik erg blij mee ben. Tot ik hem opendoe en mijn neus erin steek. Nou ja, zonder dat ik mijn neus in de tas steek, ruik ik het ook. Een enorm vieze geur, de stof van de voering stinkt. De voering al ingespoten met HG-alle nare geurtjes weg. Ik kwam erachter dat in mijn tas een mandarijn een week heeft liggen rotten. Dus, weet iemand hoe ik deze geur uit mijn boeken krijg? Gewoon tas vullen met soda(geen water toevoegen) De soda neemt de vieze op, probeer maar het werk echt.

Toegevoegd na 41 seconden: ik bedoel, vieze geur. Beste Kassa- forumleden, Ik heb en leren tas en daar zat parfum in. Deze is stuk gegaan in de tas en de gehele tas ruikt naar parfum. Er is een pakje drinken in mijn ( school ) tas ontploft, nu stinkt ie enorm. Ik had er brood in laten zitten en aangezien ik maar 1 keer per week naar school ga en dus dan alleen de tas nodig heb wandelde mijn brood er zowat uit.

Ik spuit hem vaak onder de parfum etc, maar kan je een laktas ook wassen? Het kan soms even duren, maar hou vol, vroeg of laat krijg je de stank er met een van deze methodes uit. Leg een leren tas sowieso nooit in een afgesloten ruimte, zoals een kast. Door de tas te luchten wordt de geur altijd minder. Hoe langer je hem laat staan in zijn eigen lucht, hoe sterker hij gaat. Het vocht kan het leer permanent beschadigen en voor een geur zorgen die erg moeilijk uit het leer te krijgen kan zijn. Als je wel tegen de slechte geur kunt, draag je leren jasje, je leren schoenen of je leren tas dan dagelijks om het leer te helpen verouderen.

Berichten over vieze geurtjes geschreven door bakingsodanl. Ook kunt je op deze wijze kleine zakjes en compartimenten in reistassen, koffers en rugzakken opfrissen. Maar dat is nog niet alles: ook is er een app, die een bericht geeft als de tas je kleding helemaal schoon heeft gemaakt. Vind je een sporttas als deze wel wat? Kost wat, maar dan heb je ook wat (geen vieze luchtjes meer). Je kunt hem vanuit Amerika bestellen op Kickstarter. Ik heb het geprobeerd met gemalen koffie en de tas dan een week open laten staan in de garage, maar dit heeft het niet opgelost. Tijdje laten zitten en dan even uitkloppen of uitzuigen met de stofzuiger.

Dat schijn vieze geurtjes op te nemen. Hoi dames, Ik heb in Marokko een leren tas gekocht maar er zit zon vieze leergeur aan, en ik weet niet hoe ik die geur eruit moet krijgen. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Een tijdje buiten hangen, ik heb een tas van kamelenleer, die stonk als de hel maar nadat hij een paar weken buiten had gehangen was de stank weg. Helaas zat er een tijdje geleden een mandarijn in mijn tas die was gaan schimmelen.

Maar nu blijft alles dus naar mandarijn ruiken. Niet meer schimmel licht maar wel mandarijn. P In het begin heb ik de tas een paar dagen bij mijn raam gezet en die open gezet, en er steeds parfum in gespoten. Ik heb sinds kort een nieuwe leren tas, maar deze stinkt nogal. Heeft iemand een tip om de geur iets minder doordringend te maken? Ik heb die tas ongeveer 10 dagen in een plastic tas met koffie gehangen, en de vieze stank is helemaal verdwenen!

Je kent het wel: die muffige, oude, ietwat penetrante die soms in vintagekleding zit. Gelukkig is de geur snel en gemakkelijk te verwijderen uit wasbare kledingstukken zoals truien, T-shirts en spijkerbroeken: simpelweg door ze te wassen. Maar voor sommige items die je (liever) niet in de wasmachine doet. Wanneer de sporter thuis komt, blijft de tas vaak nog liggen tot de kleding wordt uitgewassen. De stank wordt hierdoor alleen maar erger.

Wanneer de tas uiteindelijk open wordt gemaakt om de kleren uit te wassen, komt de vieze geur je tegemoet. Hoi ik heb een hele mooie leren tas gekocht in Marokko maar god wat stinkt dat ding. Weet iemand hoe ik dat het snelst weg krijg? Dat ze weliswaar gezinsregels hebben voor die tas maar dat niemand zich er aan houdt. Dat de vieze voetbalschoenen meestal vlak voor vertrek snel nog even onder de kraan gaan. Heb maar één leren tas die ik heb gekregen van mijn zus en die stinkt eigenlijk niet eens. Verder koop ik nooit bewust iets van leer.

Vul een oude sok met bicarbonaat, beter bekend als zuiveringszout of soda, en stop dit samen met de jas in een afsluitbare zak of oude kussensloop.