Witte harde zweetvlekken verwijderen

Ben as we speak aan het testen dus je hoort het resultaat zo wel. Anders glansspoelmiddel gebruiken bij witte shirts, rechtstreeks op de vlek. Bleekvlekken verwijderen uit kleding? Zweetplekken verwijderen met azijn – Schoonmaakazijn. Wacht je te lang met een oplossing, dan wordt de zweetaanslag op de plek van je oksels alsmaar duidelijker zichtbaar en de aanslag zelfs harder, waardoor het dragen van dit shirt. Oxy Action op de vlek, nachtje in een laagje water laten intrekken en vervolgens meewassen met de witte was. Ik ken het probleem en los het altijd op deze manier op. Toegevoegd na 1 minuut: Overigens, sinds is Rexona Maximum protection gebruik zweet ik nauwelijks meer.

Je koopt een stralend wit T-shirt, maar na een beetje zweten en een beetje deodorant ontstaan er van die gele zweetvlekken onder de oksels. Maar niet getreurd: met deze tips kun je in no-time je T-shirt weer wit maken. Let op: een zweetvlek kan permanent in je T-shirt trekken, als. Meng een soeplepel witte azijn met een halve koffietas water. Laat de vlekken op je shirt een half uur in die oplossing weken.

Sinds ik dat gebruik heb ik geen luchtjes meer, geen gele vlekken meer in mijn shirts, geen plakkerige oksels (niet van de deo en niet van het zweet). In een wit shirt kunnen vlekken ontstaan, die te verwijderen zijn met waterstofperoxide. Ook heb ik wel eens gehad dat je deo (roller) harde stukken in je t-shirt krijgt. Zweetvlekken Verwijderen Uit Donkere Kleding.

De bovenstaande tips zijn vooral voor witte of lichte kleding bedoeld, maar ook je donkere shirt, jurk of blouse kan verpest worden door zweet- en deodorantvlekken. Deze zijn dan niet geel, maar zien er eerder uit als een witte of grijze waas. Hallo lezers, Ik baal er van dat ik bij de witte t-shirts de deodorantvlek (geel en hard om te voelen) er niet uit krijg met wassen. Ook al laat ik inweken, voorwassen of wat dan ook. Onder mijn armen heb ik op sommige t-shirts harde plekken die vermoed ik afkomstig zijn van deodorantafzet. Heeft er iemand een idee hoe ik deze plekken zou kunnen verwijderen ? Vanish Oxi Action Gel verwijdert zweetvlekken en zorgt voor een stralend en fris resultaat.

Deodorant en zweet veroorzaken soms. Laat gekleurde was hoogstens 1 uur en witte was hoogstens 6 uur weken. Ga dan zoals gewoonlijk te werk of. Bij een shirt waar ik veel in werk is het zelfs (waar ik natuurlijk meer in zweet) zo erg dat het gewoon " uitgehard " is van het zweet rond me oksels Die shirtjes kan ik dus weggooien ! Ik zweet niet eens zo heel erg dat het van me afdruipt ofdat ik stink dus hoe komt dit? Is het de combinatie van me zweet en. Met deze handige tips laat je die gele vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon! Goh ja van mijn vorige deo op witte shirts had ik ook gele vlekken, maar die gingen er uit door ze in een of ander product te laten weken.

Maar dat is enkel voor wit omdat de kleur er af zou gaan ofzoiets. Nu is het geen vlek, maar echt vrij hard. Ik ben in elk geval sinds vandaag veranderd van deodorant. Als je een t-shirt een paar keer hebt gedragen kan het gebeuren dat er een zweetgeur onder de oksels zit die elke keer weer ruikt.

Zet de shirts een nachtje in een emmer water met azijn. Ook chloride o2 ( witte fles!) op vlek doen op dezelfde manier helpt goed. Gele vlekken in witte kleding, vaak veroorzaakt door zweet of deodorant. Er zijn huismiddeltje die de vlekken kunnen laten verwijderen. Wat je kunt proberen is een beetje bleek aanmaken met water en dit voor het wassen op de vlekken sprayen, al gaat de kwaliteit dan wel hard achteruit. Als ik witte kleding van hem in de was heb zitten, zitten er vaak gele vlekken in bij de oksels, mengeling van deodora.

Iedereen kent wel die lelijke gele vlekken die achterblijven in witte kleding als je het vaak draagt. Maar wist je dat aspirine een uitstekend wasmiddel is?