Zwarte stippen op wasgoed

Dus, daarna heb ik de wasmachinefabrikant (Siemens) gebeld. Door een servicemedewerker ben ik uitgebreid te woord gestaan. Het komt voor bij de alle wasmachines die al enige tijd (vanaf 3 jaar) meedraaien. Dat wordt op den duur zwart en roze. Dan laat dit los en komt dit soms met het laatste spoelwater mee de wasmachine in. De slang en het zeepbakje dus regelmatig goed schoonmaken.

Zwarte stippen op wasgoed

De vlekken kunnen ook veroorzaakt worden als mensen te vaak wassen op lagere. Heb een marynen wasmachine van 6 jaar oud. Nu sinds kort zitten er vlekjes in het gewassen goed dat ik uit de machine haal. Maar ik ontdek de laatste tijd vaker dat de was niet meer goed schoon. Al 2 weken als ik de was doe zitten er zwarte kleine vlekjes inop sommige stukken wasgoed. Het lijken net of het olievlekjes zijn. Lees snel verder en maak een einde aan dit vervelende probleem. Ik heb een Zanker van bijna 10 jaar oud.

Zwarte stippen op wasgoed

Wij hebben enige tijd geleden ook constant zwarte vlekken op het wasgoed gehad. Na een reparatie aan de lagers dachten we dat het daar misschien aan lag, maar dat kan niet want de lagers staan natuurlijk niet in verbinding met het waswater. Lichte vlekken in kleding na het wassen – Radar – het. Witte was uit machine ineens vol zwarte vlekken.

Nu haal ik zojuist de was uit de machine, en schrik me rot! Overal zwarte strepen (lijken wel smeervlekken)! Ik baal hier echt gigantisch van, lievelingsshirt van mijn oudste dochter zit er ook bij een paar. Stinkt uw wasgoed en heeft u bruine strepen en vlekjes op uw wasgoed, dan komt dat aldus het artikel door de vetluis. De fabrikanten van huishoudelijke apparaten schijnen steeds meer. Soms komen mijn kleren namelijk met rare vlekjes uit de machine (kan uit wasmachine of uit droogtrommel zijn). Op twee blauwe T- shirts had ik bvb paarsachtige vlekken, op zwarte sokken kleine rode.

Er kunnen bruine of zwarte vlekken in de kleding voorkomen. Hoe voorkomt u vetluis in uw wasmachine? Om de vetluis te voorkomen draait u regelmatig een was op 90 graden. Verder is het aan te raden alleen gebruik te maken van de zeepbakjes. De vetluis die zich ontwikkeld heeft zal zich bij een volgende wasbeurt loslaten en op het wasgoed terecht komen, zo ontstaan er bruine vlekken die moeilijk weg te krijgen zijn.

Op het internet vind je veel antwoorden op de vraag: hoe vóórkom je zwarte vlekken (vetluis) in je kleding na het wassen. Op 90 graden laten draaien en weer schoon.

Zwarte stippen op wasgoed

De blokjes doe ik gewoon in de trommel. Als hij erg vies is, veeg de trommel dan eerst nog ffe uit, er wil bij mij nog wel ns van. Dit document heeft tot doel een verklaring te geven voor het ontstaan van grijze of donkergekleurde vlekken in textiel tijdens het wasproces, en over de factoren die daarbij een rol kunnen spelen.

De vlekken verschijnen vooral in wit of lichtgekleurd wasgoed en bij voorkeur in katoenen. Als uw wasmachine van binnen stinkt kan het zijn dat dit komt doordat u vloeibare zeep gebruikt. Ook komt het dan vaak voor dat uw kleding ook zo stinkt als de wasmachine na een wasbeurt, ook zijn bruine vlekjes en strepen dan veel voorkomend. Dit verschijnsel noemt men ook wel "VETLUIS". In de trommel zag ik wat zwart spul (korreltjes,smeer) en als ik er met een witte doek doorheen ga, zie ik ook zwarte vegen op het doek.

Nu heb ik de wasmachine gedraaid op 95 graden met een fles azijn. Hallo bokkers, Door mijn moeders droger krijg ik allemaal zwarte strepen in mijn lichte kleding, het gevolg hiervan is dat ik het allemaal weg kan gooien, en aangezien er niet veel geld is om iedere x nieuwe kleding te kopen wil ik hier toch wel wat aan doen. Dus iemand tips om dit te voorkomen ?